PU KOLIBRI U KOVAČICI U NOVOM RUHU: Mališani će vreme provoditi u lepom i renoviranom prostoru

16:03

28.09.2023

Podeli vest:

printscreen/youtube/RTVOK
Predškolska ustanova Kolibri u Kovačici obeležila je završetak renoviranja, zahvaljujući kojem će deca u boraviti u boljim i unapređenim uslovima.

Renoviranje je obuhvatilo sređivanje fasade objekta, oronulih terasa, ograde dvorišta i kompletno unutrašnje krečenje vrtića.

printscreen/youtube/RTVOK

Ana Bakoš, direktorka vrtića „Kolibri” u Kovačici, zahvalila se donatorima koji su omogućili da deca svoje najdragocenije doba detinjstva provode u lepom i renoviranom prostoru, koji će im pružati nadahnuće za nove istraživačke korake.

Otvaranju rekonstruisanih vrtića prisustvovao je Jaroslav Hrubik, predsednik opštne Kovačica, koji nije krio zadovoljstvo povodom završenih radova.

– Kompanije su pokazale da je društveno odgovorno poslovanje zaista primer pozitivne prakse kada su u pitanju Kompanija Sunoko i AIK banka. Mi kao opština se trudimo da ravnomerno ulažemo u sve objekte Predškolske ustanove Kolibri, a ovo je zaista velika pomoć. Nadam se da ćemo i u budućnosti nastaviti da sarađujemo jednako dobro kao i do sada radi razvoja čitave naše zajednice – istakao je Hrubik.

printscreen/youtube/RTVOK

Ispred AIK Banke obratila se Maja Spasić, direktorka Sektora za marketing i komunikacije.

– AIK Banka i MK Group su strateški posvećeni društvenoj odgovornosti i ova donacija samo je još jedan od koraka koje preduzimamo kako bismo deci pružili najbolje uslove za bezbrižno odrastanje – poručila je Spasić.

Anamarija Viček, državni sekretar ispred Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, poručila je da se ovo ministarstvo već godinama zalaže za unapređivanje vaspitanja i obrazovanja na predškolskom uzrastu, ističući značaj podrške koju su pružile ove dve kompanije.

VODIČ KROZ MANIFESTACIJE KOJE OKUPLJAJU CELI REGION Evo čim se diče Kačarevo, Dolovo, Novo Selo, Jabuka i Glogonj

(Pančevac/RTVOK)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.