ČISTIJE, IPAK MOŽE! Počela oktobarska akcija sakupljanja i odnošenja kabastog otpada u Pančevu, Starčevu i Dolovu

13:11

02.10.2023

Podeli vest:

JKP "Higijena"

Oktobarska akcija sakupljanja i odnošenja kabastog otpada ispred domaćinstava u Pančevu, Starčevu i Dolovu počela je danas i trajaće do 27. oktobra. Stanovnici će moći da iznesu stari nameštaj, ambalažu, baštenski i sav drugi otpad, izuzev građevinskog šuta. Radne jedinice „Čistači“ i „Iznošenje otpada“ odvoziće otpad prema rasporedu koji je objavljen na Fejsbuk stranici i sajtu preduzeća.

JKP „Higijena“

Prolećno i jesenje čišćenje komponenata otpada koje ne smeju dospeti u kontejnere sprovodi se približno dvadeset godina da bi se sprečile divlje deponije. Skoro deset radnika bude na ulicama svakog dana da bi, pomoću vozila s dizalicom – malim i velikim grajferom – i tri kamiona, prevezli otpad do deponije.

Od ponedeljka do četvrtka, od 7 do 15 sati, prelaze se ulice u okviru rasporeda, a petkom se obilazi isti teren da bi se utvrdilo da li ima ostataka, kao i po pozivu stanovništva. Poslednjeg petka, 27. oktobra, biće pregledane sve ulice, čišćene od početka akcije.

JKP „Higijena“

Akcija je isplanirana tako da dovoljno radnika bude angažovano i na redovnim poslovima, te neće biti zastajanja u svakodnevnom radu – čišćenju javnih površina i pražnjenju kontejnera.

Ovim povodom, radnike na terenu obišlo je rukovodstvo preduzeća.

JKP „Higijena“

– Nadamo se uspešnoj akciji i molimo sugrađane da se pridržavaju istaknutog rasporeda.

Građani će od 2. do 27. oktobra, od 7 do 15 sati, moći da se obrate radi pitanja/obaveštenja na telefone: 013/327-000 i 310-203.

OKTOBAR MESEC ČISTOĆE: Jesenja akcija odnošenja kabastog otpada od 2. do 27. oktobra, pogledajte kompletan raspored

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.