ČETVRTI DAN SUKOBA U IZRAELU Više od 1.600 žrtava ukupno! Netanjahu: Hamas će iskusiti nešto užasno!

08:26

10.10.2023

Podeli vest:

printscreen/tw: @ParodySrk

Ovo je četvrti dan rata Izraela i palestinske ekstremističke organizacije Hamas čiji su pripadnici u subotu ujutru izveli iznenadni napad iz Pojasa Gaze.

Do sada je na teritoriji Izraela stradalo više od 900 ljudi, dok je u Pojasu Gaze u uzvratnim udarima izraelskih snaga ubijeno 687 Palestinaca. Time je ukupni broj poginulih stigao do skoro 1.600 žrtava.

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu u ponedeljak je poručio da će udari njegove vojske na Pojas Gaze „promeniti Bliski istok“ i da će „Hamas iskusiti nešto užasno“.

Hamasovci su u iznenadnom napadu uzeli 150 Izraelaca kao taoce i odveli ih na svoju terirtoriju, zapretivši da će ih pobiti ako Izrael nastavi da bez upozorenja izvodi vazdušne udare na civilno stanovništo Pojasa Gaze.

 

(Pančevac/Kurir)

ĆERKA I UNUKA AVRAMA IZRAELA U TEL AVIVU: Najvišе mе brinе to što jе moja ćеrka prvi put zabrinuta šta sе dеšava i kakav ćе еpilog biti

TREĆI DAN SUKOBA U IZRAELU Preko hiljadu ljudi stradalo, više od 4.000 ranjenih! Tokom noći izvedeni napadi na više od 500 meta u Pojasu Gaze

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.