OVE GODINE GREJNA SEZONA KREĆE RANIJE Živković: Sve spremno za grejnu sezonu koja počinje 16. oktobra

21:43

13.10.2023

Podeli vest:

Pixabay

Tople probe predhode početku grejne sezone. Ove godine, pet dana pred start sezone, JKP Grejanje počelo je sa toplim probama kako bi se proverio sistem. Ove godine odlučili smo se da krenemo ranije, one će trajati i tokom vikenda, jer nas od sledeće nedelje očekuju jako niske spoljašnje temperature, kako bismo sistem potpuno osposobili kako bi on mogao da funkcioniše tokom celog dana. Ovo smo uradili kako bismo imali što manje problema na mreži jer to se dešava na početku sezone“, rekao je Predrag Živković, direktor JKP Grejanje.

Metereolozi najavljuju hladno vreme naredne nedelje, tako da zvanična grejna sezona u Pančevu počinje u ponedeljak, 16. oktobra.

„Grejna sezona možemo da kažemo da je neformalno počela, zvanično ona će početi u ponedeljak, najveći deo toplana počinje sa radom u ponedeljak. Obzirom na niske temperature mi ćemo biti u stanju pripravnosti da i tokom celoga dana isporučujemo toplotnu energiju“, rekao je Predrag Živković – direktor JKP Grejanje.

JKP Grejanje je iskoristilo leto kako bi se sistem pripremio za grejnu sezonu koja će trajati sve do kraja aprila naredne godine. Živković  kaže da će ekipe raditi i tokom vikenda, a da svi korisnici njihovih usluga koji budu imali problem sa instalacijama mogu da pozovu dispečarski centar na broj telefona 315 – 400.

„Sistem funkcioniše dobro, onako kako smo očekivali, dešavaju se sitni kvarovi posebno na unutrašnjim instalacijama, imali smo do sada dve intervencije što nije mnogo posmatrajući prethodni period, verujemo da ćemo imati takve situacije i tokom vikenda zato će naše ekipe dežurati kako bismo sve to uklonili jer u ponedeljak možemo da krenemo sa celodnevnom isporukom toplotne energije, i sistem će se i drugačije ponašati“, rekao je Predrag Živković – direktor JKP Grejanje.

Živković naglašava da je potpisan i novi ugovor sa JP Srbijagas čime se prešlo na zimsku isporuku gasa. Gasa će biti dovoljno za narednu zimu za koju očekuju da će biti slična prošlogodišnjoj. Samim tim biće neophodne  iste količine gasa i one su obezbeđene,  kažu u pančevačkom Grejanju.

(Pančevac)

JELENA TRAŽI MACU, NALAZAČU NUDI 1.000 EVRA: Mačka Maza skočila sa 3. sprata i ne zna da se vrati kući! POMOZIMO JELENI da nađe svoju ljubimicu

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.