RASTKO ANĐELOVIĆ IZ KAČAREVA NOVA DŽUDO ZVEZDA: Mladi džudista osvojio šampionsku titulu na prvenstvu Srbije za seniore

15:53

16.10.2023

Podeli vest:

Printscreen/DZK Jedinstvo

Na nedavno održanom seniorskom džudo prvenstvu Srbije za takmičare do 23 godine u Sportskom centru „Šumice“ u Beogradu, Rastko Anđelović, talentovani džudista iz Kačareva, pokazao je izuzetno umeće i snagu osvojivši zlatnu medalju u kategoriji do 60 kilograma. Ova pobeda predstavlja krunu njegovog truda i rada, označavajući treću osvojenu medalju ove godine u različitim starosnim kategorijama.

Rastko je još uvek junior, ali je već tokom ove sezone pokazao izvanredne rezultate. Pored nedavne pobede u Beogradu, osvojio je i treće mesto na takmičenju u Pragu, drugo mesto u Skoplju, dok mu je medalja iz Slovenj Gradeca izmakla za korak. Njegov trud i upornost doveli su ga do učešća na Juniorskom prvenstvu Evrope u Hagu, gde se takmičio sa najboljim mladim džudistima Evrope.

Njegovo putovanje nije gotovo – sledeći izazov za Rastka je Prvenstvo Evrope za mlađe seniore, koje će se održati 17. i 18. novembra u Potsdamu, Nemačka. Sa dosadašnjim uspesima u vidu, Rastko Anđelović je spreman da se suoči sa novim izazovima i nastavi da predstavlja svoju zemlju na međunarodnoj džudo sceni.

(Pančevac)

ISTORIJSKI USPEH SRPSKOG MIKS DUBLA U BADMINTONU: Tomić I Vitman u glavnom žrebu HSBC BWF world tour super 500!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.