VELIKE DONACIJE, VELIKA SRCA Aleksandar Stevanović i Branislav Nedimović obišli fudbalske klubove u Ivanovu, Banatskom Novom Selu, Kačarevu i Glogonju FOTO I VIDEO

22:10

26.10.2023

Podeli vest:

Pančevac

U okviru akcije obilaska fudbalskih klubova po Srbiji, delegacija Fudbalskog Saveza Srbije i gradonačelnik grada Pančeva Aleksandar Stevanović posetili su Ivanovo, Banatsko Novo Selo, Kačarevo i Glogonj.

Pančevac

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović i potpredsednik Fudbalskog Saveza Srbije Branislav Nedimović prvo su posetili Ivanovo gde ih je ugostio predsednik FK „Strela Ivanovo“ Joška Duduj, zajedno sa igračima ovog kluba. Duduj se zahvalio na donacijama koje će fudbalskom klubu „Strela Ivanovo“ mnogo značiti.

 

Pančevac

„Pa naravno da će značiti, uvek znači. Mi smo mali klub, takmičimo se samo u Ligi 7, to su deca do 12-13 godina, tako da će podjednako značiti i klubu i roditeljima koji neće imati dodatne izdatke“, rekao je Duduj.

Pančevac

Nakon Ivanova, na red je došlo Banatsko Novo Selo gde su gradonačelnika Aleksandra Stevanovića i potpredsednika FSS Branislava Nedimovića ugostili članovi FK „Sloga“, na čelu sa predsednikom ovog fudbalskog kluba Srđanom Todorićem. FK „Sloga“ je aktivan već punih 6 godina, a uzimajući u obzir sve kategorije, u ovom trenutku broji preko 100 igrača. Todorić naglašava da su ovakve donacije uvek dobrodošle.

Pančevac

„Pa značiće mnogo. Svaka pomoć je uvek dobrodošla. Nama je u cilju da imamo što bolji plasman na kraju sezone, prošle godine su pioniri bili prvi, ove godine su kadeti na prvom mestu. Naš klub oduvek ima najviše ambicije za decu koja ovde treniraju“, istakao je Todorić.

Pančevac

U nastavku obilaska fudbalskih klubova, gradonačelnik Aleksandar Stevanović i potpredsednik FSS Branislav Nedimović posetili su i Kačarevo, gde ih je dočekao predsednik FK „Jedinstvo Stević“ Branislav Nedeljković. On se posebno zahvalio Fudbalskom Savezu Srbije na ovoj donaciji, jer bez njih, kako kaže, manji fudbalski klubovi teško preživljavaju.

Pančevac

„Danas smo dobili vrednu donaciju od FSS-a, u vidu dresova, lopti, štucni koje će značitin našem klubu u predstojećem takmičenju. Svaka donacija je vrlo bitna i značajna s obzirom da je danas teško opstati i održavati jedan klub“, rekao je Nedeljković.

Pančevac

Na samom kraju, gradonačelnik Aleksandar Stevanović i potpredsednik FSS-a Branislav Nedimović posetili su i Glogonj. Tamo ih je ugostio predsednik FK „Glogonj“ Nebojša Petrović, koji je iskoristio priliku da se zahvali na poklonima od Fudbalskog Saveza Srbije.

Pančevac

Na samom kraju posete, gradonačelnik Aleksandar Stevanović je istakao koliko su ovakve akcije i donacije bitne kako za manje fudbalske klubove, tako i za sva sportska udruženja generalno.

Pančevac

„Danas veliko zadovoljstvo u Pančevu, u obilasku fudbalskih klubova na teritoriji grada Pančeva, potpredsednik fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović sa svojim saradnicima doneo je vredne poklone. Imali smo priliku da vidimo Ivanovo, Banatsko Novo Selo, Kačarevo, a evo ovde u Glogonju potvrđujemo ono što smo čuli prethodnih dana u obilasku fudbalskih klubova, da je rad sa decom na prvom mestu, da su deca najvažnija, i evo i ovde vidimo 60-ak onih najmlađih koji stasavaju na ovom terenu koji je iznedrio i neka velika imena u našem fudbalu. Zaista je veliko zadovoljstvo biti ovde sa ljudima iz kluba“, rekao je Stevanović.

Nema sumnje da su ovakve akcije i donacije uvek dobrodošle, jer one mnogo pomažu klubovima u manjim sredinama koji nemaju dovoljno sredstava da budu samoodrživi. Gradonačelnik Aleksandar Stevanović je istakao da će Grad Pančevo nastaviti sa podržavanjem manjih sportskih sredina i u budućnosti, te da će uvek saslušati sa kojim se to problemima ovi klubovi svakodnevno susreću.

(Pančevac)

DEČJE IGRALIŠTE U JABUCI U NOVOM RUHU: Postavljene duple klackalice i klupe

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.