NAJVEĆE IZNENAĐENJE U 14. KOLU SUPER LIGE: Fudbaleri Železničara junački do boda protiv Vojvodine

17:44

05.11.2023

Podeli vest:

Printscreen/fb: FK Železničar
Fudbaleri Železničara priredili su najveće iznenađenje u 14. kolu Super lige. U Novom Sadu odigrali su protiv Vojvodine 2-2, iako su posle prvog poluvremena gubili sa 0-2.
Poveli su domaći fudbaleri u 11. minutu kada je Milosavljević posle jednog centaršuta sa leve strane dočekao loptu glavom na drugoj stativi i poslao je u suprotni ćošak nebranjene mreže. Samo tri minuta kasnije Vukanović odlično šutira iskosa sa desne strane i golman Živković je bio nemoćan. Malo ko je tad mogao da očekuje da Novosađani neće osvojiti ceo plen, jer igralo se po veoma lošem terenu koji je bio natopljen vodom i igrači su izgubili mnogo snage u prvih 45 minuta igre.
Ipak, u nastavku meča Železničar je zaigrao kao preporođen i ne da je bio ravnopravan, već i mnogo bolji protivnik.
U 63. minutu posle kornera Stanković je najviši u skoku i sa druge stative šalje loptu na suprotnu stranu, a tamo je Šušnjar dočekuje i u maniru iskusnog strelca smanjuje vođstvo Vojvodine na 2-1. Samo dva minuta kasnije posle sumnjive ofsajd pozicije poništen je gol Romaniću, ali to nije pokolebalo gostujuće fudbalere.
U 76. minutu Hajdin izvrsno centrira, a Ivan Lakićević poluvolej udarcem neodbranjivo šalje loptu u levi ćošak za 2-2. Železničar nije odustajao od svoje igre i dalje je držao visok tempo, domaći fudbaleri u 80. minutu mogli su da stignu do pobede, ali golman Živković izvnaredno interveniše i sprečava fudbalsku nepravdu, jer po svemu viđenom Pančevci se sasvim zasluženo neporaženi vraćaju iz Novog Sada. Ovo je ujedno i najbolja uvretira za ono što očekuje ekipu trenera Mijailovića, a to je sledećeg vikenda meč protiv Crvene zvezde na sportskom centru „Mladost”.
(Pančevac/G.J.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.