SVE ULAZNICE RASPRODATE PRED MEČ ŽELEZNIČAR – ZVEZDA Trener Mijajlović: Ovu utakmicu dočekujemo kao i svaku drugu! Očekujemo veliku podršku navijača!

10:11

10.11.2023

Podeli vest:

Pritnscreen/Facebook/

 Trener FK Železničar Nenad Mijajlović na konferenciji za novinare, uoči susreta u subotu sa Crvenom zvezdom, rekao da ovu utakmicu dočekuju kao i svaku drugu.
– Svesni smo ko nam dolazi u goste, ali zaista mi smo trenirali kao i pred svaku utakmicu i očekujem od svojih fudbalera da daju svoj maksimum, da budu skoncentrisani na igru i da ispoštuju sve dogovore iz svlačionice. Ako tako bude možemo očekivati i povoljan rezultat. Znamo da Crvena zvezda dolazi u Pančevo posle nekoliko loših rezultata, ali za mene je ona i dalje glavni kandidat za titulu. Očekujem veliku podršku navijača uz čiju pomoć će nam biti lakše da ostvarimo željeni cilj. Samopouzdanje u našoj ekipi je mnogo bolje posle pobede u Surdulici i nerešenog ishoda u Novom Sadu, a i lakše se igra sad kad smo uhvatili priključak sa drugim ekipama za opstanak u ligi, istakao je Mijajlović.

Prema poslednjim informacijama Crvena Zvezda stiže u Pančevo bez golmana Glazera koji je otputovao u izrael . Subota će svakako ući u anale pančevačkog fudbala, jer prvi put jedan naš klub igraće prevenstevnu utakmicu protiv aktuelnog prvaka države, još ako i rezultat bude povoljan ta vest odjeknuće odmah u čitavoj Srbiji.

Sve ulaznice su rasprodate za ovaj meč i očekuje se sjajna atmosfera.

U 15. kolu Super lige fudbaleri Železničara u subotu dočekuju na SC „Mladost” od 18 sati Crvenu zvezdu.

(Pančevac/G.J.)

OGROMNO INTERESOVANJE ZA UTAKMICU Fudbaleri Železničara u subotu dočekuju Crvenu zvezdu

NAJVEĆE IZNENAĐENJE U 14. KOLU SUPER LIGE: Fudbaleri Železničara junački do boda protiv Vojvodine

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.