VUČEVIĆ POSETIO KOVAČICU: Naša je obaveza da do 2027. prosečna plata bude 1.400 evra, a minimalna 657 i da ih penzije prate

17:27

18.11.2023

Podeli vest:

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević obišao je saborce u Kovačici.

Vučević se obratio pred punom salom.

„Naš cilj, naša obaveza je da do 2027. u Srbiji prosečna plata bude 1400 evra, da prosečna penzija i minimalna zarada budu 657 evra. Da penzije prate plate. Penzije ne smeju da zaostaju za platama, i zato posebno želim da se zahvalim penzionerima, svuda, i ovde kod vas u Kovačici. Penzioneri su podneli najveći teret reformi, i najmanje su se bunili, razumeli su zašto se donose takve odluke i stoga mlađe generacije moraju da pokažu solidarnost za sve ono što su stariji uradili za svoju državu“, naveo je Vučević.

Predsednik SNS se posebno zahvalio damama.

„Na sreću više žena podržava našu listu od muškaraca, što je dobro, jer vi žene, naše majke, supruge, sestre, prijateljice, ste racionalnije i odgovornije, lojalnije, nego mi muškarci, i svakako bolje razumete da država nije igračka i da izbori nisu igra, da nekome treba dati državu u ruke da se zaigra. Žene su prepoznale politiku ove liste, a ako hoćete i država je ženskog roda, i Vojvodina i Kovačica, imamo tu sveto trojstvo, a meni to uliva nadu“.

Na kraju Vučević je poručio:

„Zato 17. decembra da ubedljivo pobedimo, broj 1 ‘Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane’, zbog naše Srbije, zbog svih građana, zbog naše dece, u pobede, do pobede! Živela Kovačica! Živela Srbija“!

PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA U ZAJEČARU: Vučić obilazi novoizgrađeni stadion „Kraljevica“

(Pančevac/Kurir.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.