PUTEVI U VEĆEM DELU SRBIJE PROHODNI Problemi sa strujom u planinskim mestima u Novoj Varoši i Crnoj Travi

Na pojedinim deonicama ima do 10 centimetara snega. Neprohodni su putevi u Crnoj Travi, Sjenici, Tutinu i Babušnici.

10:30

28.11.2023

Podeli vest:

RINA

U Srbiji se otklanjaju se posledice snežnog nevremena. Vanredna situacija je u Babušnici, Novoj Varoši i delovima Vranja. Probleme sa strujom imaju domaćinstva u pojedinim planinskim mestima u Novoj Varoši i Crnoj Travi. Putevi u većem delu zemlje su prohodni.

Na pojedinim deonicama ima do 10 centimetara snega. Neprohodni su putevi u Crnoj Travi, Sjenici, Tutinu i Babušnici. Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni. U Prijepolju je vanredna situacija ukinuta, a Lim se povukao u korito.
Sneg koji je tokom vikenda padao u delovima Srbije napravio je probleme meštanima pojedinih sela koja su bez struje. Posla je bilo i za spasioce koji su iz zavejanog autobusa na putnom pravcu Vranje–Kriva Feja, kod Sokolovca, evakuisali građane.

Još se traga za 53-trogodišnjim Milinkom Čorbićem koji je nestao pre tri dana u selu Reka, između Rudna i Studenice. U Novoj Varoši oko 580 domaćinstava i dalje je bez struje, u Crnoj Travi oko 200 meštana.
Putevi prvog i drugog prioriteta su prohodni ali na pojedinim deonicama ima do 10 centimetara snega, prenosi RTS.
Neprohodni putevi su u Crnoj Travi, Sjenici, Tutinu i Babušnici, dok su prilazi zimskim turističkim centrima prohodni. Vanredna situacija je ukinuta u Prijepolju, koja je uvedena zbog obilnih padavina, a Lim se povukao u korito.

(Pančevac/ Sputnjik)

NEKA ŽIVI NAŠ NAROD NA KOSOVU I METOHIJI, NEKA ŽIVI SRBIJA: Predsednik Vučić primio učenike i nastavnike iz Zvečana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.