MRAZ I MAGLA SUTRA U SRBIJI: Ovo je vremenska prognoza za vikend pred nama

15:21

08.12.2023

Podeli vest:

Pixabay

U Srbiji će sutra ujutru biti slabog do umerenog mraza i magle, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom dana će biti umereno do potpuno oblačno i hladno, sredinom dana na planinama južne i istočne Srbije sa sunčanim intervalima. Vetar slab jugoistočni, krajem dana u pojačanju.

Najniža temperatura od -6 do -1°C, a najviša dnevna od 1 do 6°C.

U Beogradu će ujutru biti slab mraz i magla, a tokom dana umereno do potpuno oblačno i hladno. Vetar slab jugoistočni, krajem dana u pojačanju na slab do umeren. Najniža temperatura oko -1°C, a najviša dnevna oko 3°C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u nedelju oblačno, pre podne na severu i zapadu zemlje sa kišom i susnežicom, kratkotrajno i snegom, a po podne sa kišom u svim predelima. U brdsko-planinskim predelima padaće sneg. Krajem dana prestanak padavina. Početkom sledeće sedmice očekuje se osetno toplije vreme, u većini mesta od 10 do 15°C, u ponedeljak u drugom delu dana mestimično sa kratkotrajnom kišom, dok se utorak krajem dana kiša očekuje u severnim, a u sredu u svim predelima Srbije. U drugoj polovine sedmice temperatura će biti u postepenom padu, na severu uglavnom suvo, dok se u ostalim predelima povremeno očekuje kiša, a sa padom temperature na planinama i sneg.

JUTRO U PANČEVU KIŠOVITO I HLADNO UZ MOGUĆU POJAVU SLABOG SNEGA Najviša dnevna temperatura do 3 stepena

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.