PANČEVCI SJAJNI U VELIKOM GRADIŠTU Bokseri Profesionalca ostvarili tri pobede u 4. kolu lige Srbije

13:00

11.12.2023

Podeli vest:

BK Profesionalac

Četvrto kolo bokserske lige Srbije region Beograd održano je u Velikom Gradištu čime je i završena polusezona u našem regionu. Naš BK Profesionalac učestvovao je sa tri takmičara od prijavljenih devet, dok za šestoricu nije bilo protivnika.

Pobede za naš grad Pančevo izvojevali su Kadeti: Eldin Fejzi (50 kg), boksovao je sa dve godine starijim dečakom i pokazao visok nivo borbenosti, obučenosti i zasluženo pobedio. Talentovan i vredan dečak, od njega se očekuju veliki rezultati.

Petar Samardžić (52kg), ostvario je pobedu. Šta reći za ovog dečaka koga, zbog načina na koji boksuje (odlična bokserska tehnika i lucidnost) zovu doktor Petar. Precizan je i promišljen.

Junior Aleksa Šarac (57 kg) je takođe pobedio. Aleksa polako ali sigurno gazi ka vrhu. Krase ga velika srčanost, brzina i snažni udarci. Momak od koga se mnogo očekuje.

Sve ovo što krasi ove dečake, kao i ostale boksere iz BK Profesionalac je rezultat mukotrpnog rada i svakodnevnih treninga pod budnim okom i dirigentskom palicom trenera Zvonimira Dimitrijevića, koji od nedavno nosi najveće trenersko zvanje zaslužni trener boksa i profesora Zorana Rajačića.

(Pančevac)

PANČEVCI USPEŠNI U KUMANOVU: Održano drugo kolo Open Balkan bokserske lige

SPORTSKA SEĆANJA: Bokser KAROLj LAJKO pet puta na TRONU! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.