STRELJAŠI SD PANČEVO 1813 USPEŠNI U NOVOM SADU Zlatne medalje za Ninkovića i Bunčića na Kupu SS Srbije

09:02

25.01.2024

Podeli vest:

SD Pančevo 1813

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano prvo kolo Kupa SS Srbije po B programu za pionire, kadete i mlađe juniore vazdušnom puškom i pištoljem na kojem su takmičari Streljacke družine“Pančevo 1813“ imali 11 nastupa.

Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju u kategoriji mlađih juniora pištoljem sa 555 krugova, a Ognjen Bunčić je osvojio zlatnu medalju u kategoriji pionira pištoljem sa 174 kruga. Ognjen je jedini imao četiri nastupa, te je osvojio deveto mesto i 2 boda u kategoriji pionira puškom sa 174 kruga i 2 boda sa 557 krugova za deveto mesto u kategoriji kadeta puškom.

Iva Rakonjac je osvojila četvrto mesto sa 392 kruga puškom u kategoriji mlađih juniorki i sedam bodova za učešće u Finalu Kupa SS Srbije koje će biti održano u martu nakon tri kola.

Andrej Jeftenić je osvojio tri boda za osmo mesto sa 526 krugova u kategoriji mlađih juniora pištoljem, a Jovan Kondić je osvojio pet bodova za šesto mesto sa 171 krugom pištoljem u kategoriji pionira. Nastupili su i Nemanja Đorđević sa 565 bodova u kategoriji mlađih juniora puškom i pionirka Petra Papić sa 131 krugom pištoljem , ali ovoga puta bez bodova.

Novu priliku za osvajanje bodova za Finale Kupa SS Srbije imaće strelci u februaru u Nišu i Beogradu, a narednog vikenda će nastupiti na Prvenstvu Vojvodine u Novom Sadu.

Od 23. do 29. januara će na prestižnom međunarodnom takmičenju u Minhenu nastupiti čak tri takmičara Streljačke družine,, Pančevo 1813,, u sastavu juniorske reprezentacije SS Srbije koji će potom nastupiti i na Prvenstvu Evrope. Marko Ninković će nastupiti vazdušnim pištoljem, Aleksa i Iva Rakonjac će nastupiti puškom, a pratiće ih Ljubiša Rakonjac.

(Pančevac)

PANČEVCI USPEŠNO ZAVRŠILI SEZONU Streljaši SD Pančevo 1813 se okitili medaljama na Kupu Srbije

PANČEVCI USPEŠNI U HRVATSKOJ Strelci SD Pančevo 1813 nastupili u konkurenciji juniora i seniora i vratili se sa medaljama! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.