DAN POSLE POŽARA U BLOKU 70: Od kineskog tržnog centra ostalo samo ZGARIŠTE!

09:38

25.01.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

 

Posle četvoročasovne borbe sa vatrenom stihijom, vatrogasci su juče uspeli da lokalizuju požar u Kinseskom tržnom centru u Bloku 70.

U gašenju su prvi put učestvovala tri helikoptera koje je naša zemlja nedavno nabavila, a istraga će pokazati da li je požar nameran ili slučajan. Nije bilo povređenih – ni korisnika lokala, ni vatrogasaca spasioca.

Nema tačnih informacija o materijalnoj šteti osim toga da je ogromna. Objekat je u potpunosti izgoreo i dalje se oseća miris plastike. Uzrok požara još nije ustanovljen. Ovde su cele noći dežurale policijske ekipe, da ukoliko bi došlo do brze intervencije.

– Tokom samog požara juče mogli smo da čujemo eksplozije, to su najverovatnije bile eksplozije plinskih boca. Po društvenim mrežama se govori o tome da je uzrok požara bila grejalica. Svakako danas ćemo saznati uzrok požara kada se izađe na teren. Lokali koji su bili u prizemlju nisu toliko oštećeni, međutim, lokali na spratu su spalili i zidove na kojima je ostao samo aluminijum“.

Podsetimo, u intervenciji učestvuje 76 vatrogasaca-spasilaca sa 25 vatrogasnih vozila, dok su pripadnici Helikopterske jedinice sa tri helikoptera u 37 naleta izbacili ukupno 71 tonu vode.

(Pančevac)

Radnik uključio grejalicu pa zapalio Kineski tržni centar u Bloku 70?!

Lokalizovan požar u Bloku 70, vazduh u Beogradu zagađen

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.