Radnik uključio grejalicu pa zapalio Kineski tržni centar u Bloku 70?!

Među Kinezima mogu se čuti priče da je požar krenuo iz jedne prodavnice, nakon čega se proširio na još tri lokala. Zbog količine robe koja je lako zapaljiva vatrena stihija se širila velikom brzinom.

13:02

24.01.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

Vatrena stihija zahvatila je rano jutros Kineski tržni centar u Bloku 70, a prema prvim informacijama sa lica mesta sumnja se da je požar izbio kada je jedan radnik došao na posao i uključio grejalicu!

Među Kinezima mogu se čuti priče da je požar krenuo iz jedne prodavnice, nakon čega se proširio na još tri lokala. Navodno, zbog količine robe koja je lako zapaljiva vatrena stihija se širila velikom brzinom.

– Tu su neispravne instalacije i zbog njih se požar lako proširio – kaže jedan Kinez.

Nemi od šoka i neverice što je drugi put za dve godine izbio požar u Kineskom tržnom centru, kineski državljani, vlasnici radnji pokušavaju na sve načine da dođu do robe. Neki od njih ušli su u deo koji je goreo prošli put i ćutke spasavaju šta se spasiti može.

Podsetimo, požar je izbio rano jutros u 6.50 sati, a konačno je lokalizovan oko 9.20. U gašenju su učestvovala čak tri helikoptera, 76 vatrogasaca – spasilaca sa 25 vozila, a angažovani su i pripadnici dobrovoljnog vatrogasnog društva Matica Zemun, četvoro dobrovoljnih vatrogasaca sa jednim vozilom, kao i autocisterne Gradske čistoće i Vodovoda.

(Pančevac/24sedam)

Lokalizovan požar u Bloku 70, vazduh u Beogradu zagađen

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.