JUTRO U PANČEVU MAGLOVITO UZ SLAB MRAZ Najviša dnevna temperatura do 6 stepeni

08:00

30.01.2024

Podeli vest:

Pančevac

Minimalna jutarnja temperatura od -6 do -1 stepen, a maksimalna od 4 stepena u Dimitrovgradu do 9 stepeni na severu i zapadu Srbije.

Ovoga jutra mraz i ređa pojava magle. Tokom dana pretežno sunčano uz nešto oblaka ujutru i pre podne u centralnim i južnim predelima Srbije. Na severu će biti najviše sunčanih sati. Vetar slab istočni i jugoistočni na severu, a na jugu Srbije severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6 do -1 stepen, a maksimalna od 4 stepena u Dimitrovgradu do 9 stepeni na severu i zapadu Srbije. Uveče suvo.

U Pančevu jutro hladno, uz slab mraz i moguću pojavu magle. Tokom dana pretežno sunčano, najviša dnevna temperatura do 6 stepeni.

U sredu ujutru mraz i moguća pojava magle, posebno po kotlinama zapadne i južne Srbije. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6 stepeni do -1 stepen, a maksimalna od 5 stepeni do 11 stepeni.

U četvrtak pretežno sunčano tokom dana i toplije od proseka. Uveče naoblačenje na severu Srbije sa ređom pojavom kratkotrajne kiše. U petak nekoliko stepeni svežije uz novo prolazno naoblačenje sa malo kiše krajem dana, najpre na severu. U subotu i nedelju znatno toplije.

(Pančevac/Mondo)

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.