NE MOGU TI REĆI DA TE VOLIM

Poslušajte NEOBJAVLJENU PESMU Olivera Dragojevića!

13:46

01.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

Prošlo je pet i po godina od smrti Olivera Dragojevića. On je preminuo 29. jula 2018. godine, a danas je premijerno predstavljena njegova nova, neobjavljena pesma i to putem radio stanica „Bravo Radio“ i „Radio Dalmacija“ u Hrvatskoj.

Pesmu „Ne mogu ti reći“ Oliver je snimio pre smrti, a uskoro će izaći još 12 njegovih neobjavljenih pesama. Novi album od danas će biti dostupan i na svim streaming platformama.

– Porodica je ta koja je birala pesme, iza njega je ostalo dosta pesama. Trebalo je proći i vremena da se one mogu ponovno slušati u krugu porodica i da se na pravi način mogu verifikovati – rekao je direktor Aquarius Recordsa Boris Horvat.

– Neopisivo smo srećni što ćemo ovaj petak u 9 sati ujutro na YouTube kanalu Aquarius recordsa s vama podeliti spot za novu pesmu Olivera Dragojevića! Pesmu ekskluzivno možete slušati već od četvrtka u 11 sati u programima Brava i Radija Dalmacije. „Ne mogu ti reći“ – 1.3.2024. na svim servisima i svim radio stanicama – najavili su na službenom Instagram profilu pokojnog muzičara.

Usledili su brojni komentari.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.