PONOVO RADE MREŽE! Posle Facebooka proradio i Instagram!

19:25

05.03.2024

Podeli vest:

Freepik

Meta je, po svemu sudeći, uspela da obnovi svoje usluge nakon više od sat vremena zastoja, koji je pogodio sve glavne platforme u okviru njihovog ekosistema, uključujući Instagram, WhatsApp i Threads.

Prekid u radu, koji je započeo ranije danas, izazvao je znatne poremećaje među korisnicima širom sveta, ostavljajući mnoge bez mogućnosti pristupa platformama za komunikaciju i deljenje sadržaja.

Meta, kompanija koja stoji iza ovih platformi, brzo se oglasila izjavom da je svesna problema koji su korisnici doživeli i da intenzivno radi na rešavanju istih. Međutim, detalji o uzroku problema još uvek nisu poznati, što ostavlja mnoga pitanja bez odgovora.

Facebook je prvi obnovio funkcionalnost svoje platforme, a ubrzo nakon toga su probleme relativno rešili i Instagram i Threads. Iako neki korisnici još uvek imaju poteškoća da se uloguju, za većinu korisnika mreže ponovo rade normalno.

Ovaj incident podiže važna pitanja o pouzdanosti i stabilnosti online platformi koje su postale ključni deo svakodnevnog života miliona ljudi širom sveta. Zavisnost od društvenih mreža i digitalnih komunikacijskih alata nikada nije bila veća, a prekidi u radu mogu imati dalekosežne posledice, ne samo za korisnike, već i za brojne biznise koji se oslanjaju na ove platforme za promociju i prodaju svojih proizvoda i usluga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.