ŽELEZNIČAR SRUŠIO NIŠLIJE POSLE PREOKRETA

Pančevački fudbaleri slavili protiv FK Radnički sa 3:2

22:00

09.03.2024

Podeli vest:

Privatna arhiva

Fudbaleri Železničara u 24. kolu Super lige pobedili su Radnički iz Niša sa 3:2 (1:2).

Poveli su Pančevci u 31. minutu kada je Hajdin iskoristio odličan centaršut Grgića i poslao loptu u mrežu gostiju. Samo šest minuta kasnija Hajdin greši u svom kaznenom prostoru što koristi Ilić i izjednačuje na 1:1. Gosti u 40. minutu stižu i do vođstva. Pogrešio je desni bek Železničara Maisa, koji nespretno ruši gostujućeg napadača, a sudija pokazuje na belu tačku. Mesarović je siguran izvođač najstrože kazne i Radnički odlazi na odmor sa golom prednosti.


Drugo poluvreme Pančevci su zaigrali mnogo bolje i sa mnogo više energije. Ređale su se šanse ispred gola Nišlija, a do izjednačenje jenusledilo u 75. minutu kada je ponovo Hajdin iskoristio grešku odbrane gostiju na najbolji mogući način. I kada se očekivao poslednji zvižduk sudije usledio je centaršut sa leve strane, lopta je preletela sve i stigla do druge stative gde je dočekao Lakićević koji neometan snažno šutira i donosi veliku radost svojim navijačima.

Nakon utakmice trener gostiju Nikola Trajković čestitao je pobedu domaćinu i istakao da Želzničar zaslužuje mesto u Super ligi sa ovakvom fudbalskom atmosferom i organizacijom kluba.

Trener domaćina Nenad Mijailović je rekao:

– Prvo poluvreme smo odigrali veoma loše i nismo bili na nivou ranijih mečeva. U drugom poluvremenu zaigrali smo mnogo bolje i uz malo sreće stigli smo do vrednih bodova koji će nadam se biti i prekretnica u daljem toku prvenstva, istakao je Mijailović.

(Pančevac/G.J.)

ŽELEZNIČAR DOČEKUJE NIŠLIJE: Biće to utakmica „biti ili ne biti”

PARTIZAN – ŽELEZNIČAR Pobeda crno-belih 3:1! Pogledajte gol Hajdina

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.