PARTIZAN – ŽELEZNIČAR Pobeda crno-belih 3:1! Pogledajte gol Hajdina

20:15

02.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

 

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Železničara sa 3:1, u utakmici 23. kola Super lige Srbije.Partizan je upisao 19. pobedu od početka šampionata i sada ima 59 bodova, bod više od drugoplasirane Crvene zvezde. Na drugoj strani, Železničar je pretposlednji sa 19 osvojenih bodova.

Fudbaleri Partizana i Železničara su odigrali zanimljivo prvo poluvreme pred više od 7.000 navijača u Humskoj – viđena su četiri gola i još nekoliko dobrih prilika na obe strane.

Crno-beli su poveli u sedmom minutu pogotkom Sameda Baždara. Aldo Kalulu je, posle pasa Bibarsa Natha, sjajno centrirao, a Baždar je sa peterca glavom poslao loptu u mrežu.

Skoro identična situacija na drugoj strani u 20. minutu donela je Železničaru izjednačenje. Branislav Knežević je centrirao, a Stefan Hajdin je glavom sa peterca poravnao rezultat na 1:1.

Devet minuta kasnije domaći su ponovo poveli – Baždar je lepo glavom spustio loptu do Natha koji je ostao sam ispred golmana i poslao je iza leđa Milana Mijatovića.

Konačnih 3:1 u prvom poluvremenu postavio je Natho sa penala u 35. minutu. Prethodno je u kaznenom prostoru oboren Baždar.

U drugom poluvremenu je bilo šansi, ali manje uzbuđenja, pa se rezultat do kraja nije menjao. Utakmici u Humskoj prisustvovali su i košarkaši Partizana.

U drugom poluvremenu ušao je i  najbolji strelac Partizana Saldanja, koga je od starta menjao Baždar i dobru formu potvrdio golom.

Kapiten Natho siguran sa kreča – 3:1.

 

 

Partizan je ponovo poveo. Baždar je glavom spustio loptu za Natha, koji se bacio na petercu i nogom loptu poslao u mrežu – 2:1.

Pas po desnoj strani u prostor Natha za Kalulua, centaršut na ivicu peterca, natrčao je Baždar i loptu glavom zakucao u mrežu – 1:0.

Izabranici Igora Duljaja tako su vezali i četvrtu pobedu u nastavku sezone, vrativši se na prvo mesto.

Crno-beli imaju 59 bodova, jedan više od Crvene zvezde, kojoj gostuju naredne subote od 17 časova.

PARTIZAN – ŽELEZNIČAR 3:1 (3:1)

Beograd – Stadion: Partizana. Sudija: Danilo Nikolić. Žuti kartoni: Severina, Trifunović (Partizan). Strelci: 1:0 Samed Baždar u 7, 1:1 Stefan Hajdin u 20, 2:1 Bibars Natho u 29, 3:1 Bibars Natho (penal) u 35. minutu.

PARTIZAN: Krunić, Stojković, Kovačević, Filipović, Antić, Natho (od 61. Kastiljo), Ovusu, Goh (od 86. Trifunović), Kalulu (od 61. Severina), Zahid (od 72. Saldanja), Baždar (od 72. Nikolić). Trener: Igor Duljaj.

ŽELEZNIČAR: Mijatović, Hajdin (od 69. Maks), Ignatev (od 61. Kahvić), Jovanović (od 61. Grgić), Knežević, Konatar, Ndiaje, Obradović, Romanić, Stanković, Đorđević (od 81. Lakićević). Trener: Nebojša Petrović.

Fudbalere Partizana u narednom kolu Super lige Srbije očekuje večiti derbi protiv Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić“, dok će Železničar u Pančevu dočekati Radnički iz Niša.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.