GRADONAČELNIK STEVANOVIĆ: Nisu nestali bol i tuga za palim žrtvama

Gradonačelnik Stevanović: Danas se sećamo svih heroja koji su pali za našu slobodu, svih onih koji su pretrpeli patnje i stradanja tokom tog perioda, jer su oni deo naše istorije i identiteta

18:20

24.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV, Milan Šupica

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović uputio je poruku sugrađanima povodom godišnjice početka NATO agresije nad SR Jugoslavijom.

 

– Ni 25 godina od početka NATO agresije nad našom zemljom, bol i tuga za palim žrtvama tokom akcije „Milosrdni anđeo“ nisu nestali. Ne smemo i ne možemo zaboraviti hrabrost i dostojanstvo koje su naši građani pokazali tokom tih 78 dana 1999. godine. Danas se sećamo svih heroja koji su pali za našu slobodu, svih onih koji su pretrpeli patnje i stradanja tokom tog perioda, jer su oni deo naše istorije i identiteta. Sećanje na zločinački napada nije samo podsećanje na prošlost, već i upozorenje za budućnost! Da zajedno izgradimo bolji svet, bez nasilja i sukoba i ne zaboravimo važnost mira, tolerancije i poštovanja ljudskih prava. Da zajedno, sačuvamo našu Srbiju, jer drugu otadžbinu nemamo, Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva.

(Pančevac)

25 GODINA OD POČETKA NATO AGRESIJE NAD SRJ

Uskoro totalna obnova Zelene pijace

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.