GIMNAZIJA PRESTIŽ Pančevka Lena Kojadinović na ceremoniji paljenja olimpijskog plamena u Grčkoj

16:18

16.04.2024

Podeli vest:

FB/Gimnazija Prestiž

U Grčkoj se od 14. do 20. aprila 2024. godine održavaju Prve Evropske edukaciono sportske igre. Delegacija Srbije, predstavljena od strane Sportske i Informatičke gimnazije „Prestiž“, učestvuje u ovom značajnom događaju, a među njima i naša Pančevka Lena Kojadinović.
Centralni trenutak manifestacije je ceremonija paljenja olimpijske baklje, koja će simbolično putovati do Pariza, obeležavajući duh sportskog nadmetanja i međunarodne saradnje.

Srbiju pored naše sugrađanke Lene Kojadinović (2008.) predstavljaju i Irina Kontić (2008.), Natalija Maravić (2008.), Dositej Đurić (2008.), Lazar Antonijević (2006.) i Andrija Bigović (2007.). Kapiten Srbije je Lazar Antonijević, koji inače trenira plivanje. Uz naše mlade je i profesor Sreten Srećković. Delegat ovih igara je Gorica Bilak Moconja iz Republike Srpske.

Lena je inače stalni član reprezentacije Srbije od 2020. u sportskom penjanju. Portal 013info beležio je njene uspehe, među kojima su pobeda na internacionalnom takmičenju u Banja Luci, osvajanja zlatnih medalja u Nišu i Beogradu.

(Pančevac/013info)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.