BARUTANA: Održan ,,Sajam sporta u gradu sporta 2024“

Cilj ovog događaja bio je da se deca sa teritorije Pančeva upoznaju sa ponudom klubova u našem gradu i oprobaju se u različitim sportovima

20:39

27.05.2024

Podeli vest:

Milan Šupica

Blizu 2.000 mališana predškolskog i školskog uzrasta posetilo je manifestaciju ,,Sajam sporta u gradu sporta 2024” koja je održana po osmi put u Pančevu, u organizaciji Sportskog saveza Pančevo. Cilj ovog događaja bio je da se deca sa teritorije grada upoznaju sa ponudom klubova u našem gradu i oprobaju se u različitim sportovima.

Sportski savez Pančeva je po 8. put organizovao manifestaciju ”Sajam sporta u gradu sporta 2024”, koja je održana u parku Barutana u Pančevu. Ovaj događaj okupio je veliki broj mališana predškolaca i osnovaca od prvog do četvrtog razreda, kojima je predstavljeno više od 20 sportskih disciplinaSajam sporta posetio je i direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Branko Stamatović koji je preneo važnu poruku o značaju bezbednosti u saobraćaju.

Posebnu pažnju privukao je štand najboljeg srpskog automobiliste Dušana Borkovića na kojem su mališani imali priliku da se igraju na simulatoru trkačke vožnje.

Predstavnici sportskih klubova u Pančevu istakli su značaj ovakvih manifestacija, naglašavajući da su deca veoma zainteresovana za sport, čak i kada prethodno nemaju nikakvo iskustvo ili znanje o njemu.

U sklopu manifestacije “Sajam sporta u gradu sporta 2024” održano je i takmičenje predškolaca pod nazivom ”Liga malih šampiona”. Najmlađi sugrađani učestvovali su u takmičenju u poligonima spretnosti, a najbolji od njih su se plasirali na završno prvenstvo Srbije.

(Pančevac/RTV Pančevo)

PANČEVO: Sajam sporta u gradu sporta 27. maja u Barutani

PRELEPA SLIKA IZ VRŠCA Mali sajam sporta održan u južnobanatskom gradu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.