PANČEVO: Sajam sporta u gradu sporta 27. maja u Barutani

09:27

26.05.2024

Podeli vest:

plakat

Sportski savez Pančevo, po 8. put organizuje manifestaciju ”Sajam sporta u gradu sporta 2024”. Sajam sporta će se održati u parku Barutana 27. maja od 9 do 13 časova.

Sajam sporta ima za cilj prezentaciju 30 sportskih disciplina deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta od 1. do 4. razreda.

Naši najmlađi sugrađani će imati priliku da prisustvuju demonstraciji borilačkih sportova, sportova sa loptom, streličarskim i streljačkim veštinama, imaće priliku da se oporbaju u kajak-kanu ergonometrima, ronilačkoj opremi, opremi za američki fudbal, mnogim drugim sportskim disciplinama koje su primerene njihovom uzrastu. Sajam sporta je šansa da se deci približe sve sportske discipline i da svako dete odabere sport kojim će se baviti u budućnosti, a u tome je najvažnija uloga svih sportskih, prosvetnih i privrednih subjekata grada Pančeva.

Ove godine u sklopu ove manifestacije biće održan takmičenje predškolaca pod nazivom ”Liga malih šampiona” gde će naši najmlađi sugrađani učestvovati u takmičenju u poligonima spretnosti, a najbolji plasiraće se na završno prvenstvo Srbije koje će biti održano u Beogradu u sklopu Sajma sporta.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.