ODRŽANA 27. FIJAKERIJADA U KOVINU: Takmičilo se više od 100 učesnika iz cele Srbije

22:01

15.06.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Konjički klub “Kovin” iz Kovina organizator je 27. po redu Fijakerijade održane na terenu Fudbalskog kluba “Radnički”. Više od 100 učesnika iz cele Srbije takmičilo se u jednopregu, dvopregu, tropregu, četvoropregu i višepregu.

Fijakerijada 27. po redu oodržana je na stadionu FK “Radnički” u Kovinu. Ova tradicionalna manifestacija okupila je mnoge ljubitelje konja koje veže ljubav prema ovim plemenitim životinjama. Više od 100 učesnika takmičilo se u jednopregu, dvopregu, tropregu, četvoropregu i višepregu. Nekoliko rasa konja prodefilovala je na stadionu i pokazala svoje umeće, a da bi sve izgledalo besprekorno bilo je potrebno mnogo vremena pripremiti sve ovo.

Takmičari iz cele Srbije sa zadovoljstvom su prihvatii učešće na Fijakerijadi, a kako kažu, konje je nemoguće ne voleti i ko se jednom oproba u ovome ostaje njegov zaljubljenik do kraja života.

Osim takmičarskog dela, priređen je i bogat program u kojem su svi prisutni mogli da uživaju do večernjih sati. Nakon završetka Fijakerijade priređena je i večera.

(Pančevac/RTV Pančevo)

SVI PUTEVI VODE KA CREPAJI! Pogledajte, prvi snimici defilea! Danas je FIJAKERIJADA

DRUGA FIJAKERIJADA U KOVAČICI OBORILA SVE REKORDE Pogledajte veličanstvenu paradu konja i svečano obučenih kočijaša u prelepim fijakerima! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.