Brutalan incident u Kragujevcu: razbojnici upali u preduzeće i napali radnike, nakon dva dana se vratili pa zapalili kamione

12:40

26.07.2024

Podeli vest:

RINA

Kragujevac – Nezapamćen incident dogodio se u Kragujevcu kada je prema rečima upućenih u čitav slučaj, u jedno lokalno preduzeće koje se bavi međunarodnim tranportom, upalo 11 lica i napalo radnike i oštetilo imovinu. Čitav slučaj odmah je prijavljen policiji.

– Prvi napad se dogodio 22. jula u Gornjomilanovačkoj ulici u Kragujevcu, kada je šest stranih i pet državljana Srbije upalo u preduzeće. Ono što je nama poznato jeste da su ta lica već ranije bila osuđivana za razna krivična dela, sa čim je policija i zvanično upoznata jer su ranije bili procesuirani. Upali su, pokušali da zauzmu prostorije, kažu za RINU u preduzeću Trade Express Trans iz Kragujevca.

Brutalan incident u KragujevcuRINA

Oni dodaju da nakon što su prijavili napad policiji, napadači su privedeni ali su nakon toga ubrzo pušteni, bez da im je određeno bilo kakvo zadržavanje koje je inače logičan sled nakon učinjenih dela.

– Napadači su prema mišljenju naših advokata načinili više krivičnih dela, prinudu, nasilničko ponašanje, a ima i elemenata razbojništva. Međutim, to sve očigledno nije bilo dovoljno i oni su pušteni. Pritom, lica koja su izvršila navedene radnje obrisala su zapis sigurnosnih kamera koje održava i vodi licencirana firma za obezbedivanje imovine i lica. I sa tim su upoznati u kragujevačkoj policiji, kažu u ovom preduzeću.

Nakon što je policija napadače pustila, usledio je još jedan incident, jer se u sredu 24. jula napad na isto preduzeće, kako su saopštili, opet ponovio.

– Oko tri sata i deset minuta nakon ponoći dogodio se novi upad i paljenje imovine na istoj lokaciji. Tom prilikom zapaljena su tri kamiona koja se koriste za obavljanje delatnosti. Nadamo se da će ovaj put policija adekvatno reagovati i zaštititi nas, naglašavaju u kragujevečakom preduzeću koje se našlo na meti napada.

 

(Pančevac/RINA)

NAĐENO TELO ĆERKE osumnjičene da je ubila majku na Voždovcu, sumnja se na samoubistvo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.