NIJE VIŠE ŽIVOTNO UGROŽENA Evo u kakvom je stanju devojčica (3) koja se otrovala alkoholom u Lazarevcu

09:43

17.09.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

Devojčica (3) koja se otrovala alkoholom u porodičnoj kući u Lazarevcu više nije životno ugrožena i prebačena je sa intenzivne nege gde su joj se borili za život na odeljenje gde se trenutno oporavlja, saznaje „Blic“.

Kako saznajemo, paralelno sa devojčicinim oporavkom policija i Osnovno javno tužilaštvo u Lazarevcu prikupljaju sva potrebna obaveštenja i utvrđuju okolnosti trovanja devojčice. Takođe, ispituju se i navodi da je majka, koja je završila u bolnici zadužila komšiju da brine o deci, kao i tvrdnje komšija da je ona često ostavljala decu samu.

Takođe, u ceo slučaj je uključen i Centar za socijalni rad, koji je, kako saznajemo, pokrenuo mere iz svoje nadležnosti i decu izmestio iz porodične kuće na brigu kod rođake.

– Centar za socijalni rad se uključio u ceo slučaj. Ovo je prvi put da postupa u slučaju ove porodice – kaže izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Devojčica zatečena u teškom stanju

Podsetimo, ranije se oglasilo i Osnovno javno tužilaštvo u Lazarevcu koje je navelo da je devojčica (3) koja se otrovala alkoholom u porodičnoj kući u Brajkovcu zatečena u teškom stanju, kao i da je brigu o ostalih troje dece preuzeo Centar za socijalni rad

Dosadašnja istraga pokazala je da je devojčica iz ormara uzela rakiju. Popila je nekoliko gutljaja i odmah izgubila svest.

– Došli su brat i sestra kod mene u dvorište počeli da viču: ‘Pomozite nam, seki je pozlilo, umire’. Ja sam se našao u čudu, pitao sam ih šta se desilo, devojčica je držala jednu flašu u ruci i rekla da je sestra pila iz toga, ja ne znam šta je to, da li je rakija nisam mirisao – rekao je za „Blic“ komšija koji je našao devojčicu (3) iz Lazarevca u besvesnom stanju.

Dete se otrovalo alkoholom nakon što ju je majka sa braćom i sestrom ostavila same dok je u bolnici.

(Pančlevac/Blic)

DEVOJČICA IZ LAZAREVCA (3) OTROVANA ALKOHOLOM Primljena u Tiršovu u teškom stanju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.