SRAMOTNO SLAVLJE HRVATSKIH FUDBALERA Lovren i Brozović uz Tompsonovu pesmu i povike ZA DOM SPREMNI proslavili uspeh na Mundijalu! (VIDEO)

12:16

19.12.2022

Podeli vest:

printscreen/tw

Fudbalski reprezentativci Hrvatske Dejan Lovren i Marcelo Brozović sramotno su proslavili osvajanje trećeg mesta na Svetskom prvenstvu.

Lovren i Brozović su lumpovali uz tonove pesama Marka Perkovića Tompsona, a posebno su raspoloženi bili za pesmu „Bojna čavoglave“ koja počinje fašističkim pozdravom „za dom spremni“.

Lovren i Brozović su uz taj povik salutirali podignutim rukama, tako što su prstima napravili pištolje.

„Čujte srpski dobrovoljci, bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji“, jedan je deo ove pesme uz koju su se ludo zabavili Lovren i Brozović.

Inače, za Lovrena je poznato da je sklon skandalima i ispadima.

Nakon osvajanja trećeg mesta izvređao je hrvatskog novinara, a njegov sukob sa predstavnicima medija u Hrvatskoj traje čitavu godinu.

Njemu je zamerano što je ostao u Zenitu kada su počeli sukobi u Ukrajini, ali i to što je podržao Novaka Đokovića tokom njegove drame u Australiji.

Samo nekoliko dana pre nego što je sa Brozovićem sramotno proslavljao treće mesto, odnosno, nakon što je Hrvatska izgubila u polufinalu od Argentine, upravo je od Novaka dobio javnu čestitku na velikom uspehu.

 

(Kurir)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.