RASPISAN KONKURS ZA KUPOVINU SEOSKIH KUĆA U ČAČKU: Odlična prilika da postanete pravi domaćin, a ovo su uslovi za prijavu!

12:36

14.03.2023

Podeli vest:

RINA.rs

Grad Čačak je obrazovao Komisiju za realizaciju Javnog konkursa za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, čiji je zadatak da utvrdi ispunjenost predviđenih uslova koji se odnose na seoske kuće sa okućnicom, koje budu predmet kupovine, kao i procenu tržišne vrednosti tih nepokretnosti na teritoriji grada Čačka, za koje budu konkurisali podnosioci prijava, a u skaldu sa uslovima Javnog kokursa za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom.

– Programom dodele bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom na teritoriji Republike Srbije za 2023. godinu utvrđeni su ciljevi, subjekti koji mogu da konkurišu, namena sredstava, finansijski okvir, uslovi za učešće na konkursu, procedura dodele bespovratnih sredstava kao i način korišćenja bespovratnih sredstava – potvrđeno je u Gradskoj upravi.

Seoskom kućom sa okućnicom smatra se kuća sa ekonomskim dvorištem, koje se nalazi na istoj katastarskoj parceli kao i seoska kuća ili na susednim parcelama u odnosu na seosku kuću.

Osobe koje imaju pravo da konkurišu za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom su punoletni državljani Republike Srbije koji nemaju navršenih 45 godina života i pripadaju sledećim kategorijama: pojedinac, samohrani roditelj, bračni par, vanbračni partneri.

(Pančevac/RINA)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.