PROGRAM BORBE PROTIV TRGOVINE LJUDIMA: U Crvenom krstu Pančevo održan seminar za edukatore u ovoj oblasti

15:11

20.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/FB/Crveni krst Pančevo

Seminar za edukatere na programu „Borba protiv trgovine ljudima” u Crvenom krstu Pančevo, proteklog vikenda, pohađala je grupa mladih, od kojih je njih sedmoro iskazalo interesovanje da nastavi dalje i dođe do licence, koju izdaje Crveni krst Srbije.

Da bi stekli pravo na dobijanje licence neophodno je da u narednom periodu održe pet radionica, objašnjava Milica Todorović, sekretarka Crvenog krsta Pančevo.

Prvi korak je seminar, drugi održavanje radionica, a nakon dobijanja licence koju izdaje Crveni krst Srbije sledi sticanje zvanja edukatora. Posle svega toga moguće je doći do zvanja trenera. Program je namenjen različitim uzrasnim kategorijama, od predškolaca, preko osnovaca i srednjoškolaca, do studenata i odraslih građana. Inače, ovaj seminar je održan u sklopu realizacije aktivnosti koje sprtovodi Crveni krst Pančevo u ime lokalnog tima za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima Grada Pančeva – rekla je za naš portal sekretarka Milica Todorović.

Fotografije sa događaja podeljene su i na Facebook profilu Crvenog krsta Pannčevo:

Seminar su vodile instruktorke Crvenog krsta Tanja Lišanin iz Pančeva, Ivana Micić iz Sremske Mitrovice i Julija Petrović iz Kruševca.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.