TRENER ŽELEZNIČARA PRED SUSRET SA RADNIČKIM: Moramo što pre da se vratimo na pobednički kolosek FOTO

13:55

22.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/IG/fk_zeleznicar_pancevo

Fudbaleri Železničara odigraće meč 25. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije u četvrtak od 15 sati na SC „Mladost”, a dočekuju Radnički iz Sremske Mitrovice.

Dan će biti savršen da ga provedete uz dobar fudbal, pa znamo da će se na tribinama tražiti mesto više.

A danas je povodom utakmice održana konferencija za novinare na kojoj su govorili Tomislav Sivić, šef stručnog štaba i naš saigrač Saša Tomanović.

– Nismo zadovoljni ishodom utakmice u Gornjem Milanovcu, pa zbog toga moramo što pre da se vratimo na pobednički kolosek. Dobro je što nova utakmica brzo dolazi. Spremni dočekujemo novi prvenstveni izazov. Radnički je odličan tim koji prima malo golova, a promena trenera pozitivno je uticala na njegove rezultate. Prezadovoljan sam atmosferom u klubu, sve funkcioniše besprekorno. Imam osećaj da sam u Železničaru mnogo duže od ovih mesec i po dana, koliko sam zapravo tu. Sutra želimo pobedu i daćemo sve od sebe da je ostvarimo – rekao je Saša Tomanović.

Printscreen/IG/fk_zeleznicar_pancevo

Naš trener se najpre osvrnuo na prošlu utakmicu protiv Metalca.

– Teško je kad je svaki meč moranje. U prve četiri utakmice, gotovo svaka je bila derbi, pa je sasvim prirodno da dođe i do energetskog pražnjenja ekipe. U Gornjem Milanovcu nismo ni odigrali tako loše kako su predstavili pojedini mediji, ali nismo bili ni na našem nivou. Sve je to fudbal, dešavaju se porazi. Ali to je sve iza nas. Sada spremno dočekujemo još jedan težak duel. Na žalost, trenutno ne možemo da računamo na povređene Veljka Trifunovića i Aleksandra Simčevića. To su momci koje bi svaki superligaš poželeo, ali mi smo tim i imamo dobre igrače koji uvek mogu da odgovore zahtevima. Želimo da Pančevo ostane neosvojiva tvrđava i da se naš pobednički barjak vije – istakao je šef stručnog štaba Železničara Tomislav Sivić.

 

PANČEVAČKI VESLAČI OTVORILI SEZONU NA VODI: Osmerac zauzeo osmo mesto u Budimpešti FOTO

IVONA STAMENOVIĆ IZ OPOVA OSVOJILA SREBRNU MEDALJU U DISCIPLINI BACANJA KOPLJA: Kup u Beogradu okupio čak 170 takmičara!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.