RIBA JEDNA OD NAJTRAŽENIJIH NAMIRNICA NA PANČEVAČKOJ PIJACI: Losos najskuplja vrsta ribe koja se može naći VIDEO

08:42

29.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/Pancevo RTV

Imajući u vidu da je Veliki post u toku, poslednjih dana jedna od najtraženijih namirnica na našem tržištu svakako je riba. Posetili smo gradsku pijacu i uverili se kakva je ponuda u ribarama za vreme posta.

Veliki post počeo je 27. februara i trajaće sve do Uskrsa koji ove godine pada 16. aprila. Na pančevačkoj pijaci povećana je potražnja ribe, obzirom na to da je riba jedna od namirnica koja se intenzivno konzumira za vreme posta. Koje su vrste ribe najtraženije saznali smo u jednoj od ribara na gradskoj pijaci.

Da se losos smatra jednom od najhranjivljivih namirnica na našoj planeti potvrdila nam je i naša sagovornica, ali je shodno tome i jedna od najskupljih vrsta ribe koje se mogu naći u ponudi.

Za kvalitetnu i ukusnu riblju čorbu potrebno je više vrsta ribe, dosta povrća, nekoliko začina i pregršt ljubavi.

Svojim nutritivnim sastavom riba zadovoljava potrebe svih uzrasta, a nutricionisti preporučuju da ovu dragocenu i zdravu namirnicu uvrstimo u naše jelovnike najmanje dva puta nedeljno.

(Pančevac/Rtvpancevo)

ATLETIČARI PANČEVAČKOG DINAMA ODLIČNI NA PRVENSTVU SRBIJE: Strahinja Stevšić drugi u trci na 10 kilometara!

VITMAN: Vrednost projekta uređenje Potamišja je 20 miliona dinara! Ove godine bavimo zelenim površinama, proširenjem mreže javnog osvetljenja i instalacijom novog dečijeg igrališta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.