NA SUDU SAM SA MUSTAFOM JER JE URADIO NEKE STVARI KOJE MU NE PRISTAJU Emina Jahović iskreno o razvodu sa turskim pevačem! FOTO

12:03

17.04.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Emina Jahović pre nekoliko godina se razvela od supruga Mustafe Sandala sa kojim je u braku dobila dva sina, Jamana i Javuza.

Ubrzo nakon razvoda, bivši supružnici su završili na sudu.

Emina je Mustafu tužila zbog neisplaćenih alimentacija, a on joj je uzvratio kontratužbom. Takođe, sudili su se i zbog podele imovine.

printscreen/ig

Proces traje već više od godinu dana, a pevačica je nedavno otkrila da još nije završen.

„Ja sam prvi put bila na sudu kada sam se razvodila… I dalje sam na sudu sa svojim bivšim mužem, zato što je uradio neke stvari koje nekako nisu pristajale nekome ko je otac moje dece. I želela sam da ne izgubi tu vrstu odgovornosti, koju je obećao onoga dana kada smo se razvodili“, rekla je nedavno Emina.

printscreen/ig

U međuvremenu, Mustafa se opet oženio, a Emina se nada da je u pitanju pravi izbor.

„Ja sam samo želela da budem sigurna da izbor koji pravi bude pravi i da to ne bude jednu godinu ovako, a drugu onako, toga se i ja čuvam, jer ne želim da u život moje dece svake godine ili svakih šest meseci ulazi neki drugi čovek“, zaključila je pevačica.

(Pančevac/Kurir)

EMINA JAHOVIĆ POLAKO ZABORAVLJA SRPSKI JEZIK? Zastala u sred intervjua, voditelj joj pomogao da se seti reči! (VIDEO)

OTKRIVENO PRAVO IME EMINE JAHOVIĆ! Dugo je na estradi, a niko nije pomislio da se ne zove tako! RODNO IME JOJ JE PRAVOSLAVNO, A EVO KAKO GLASI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.