DANAS JE SAHRANA ČETVORO MALIŠANA UBIJENIH U ŠKOLI: Za dva dana u Srbiji stradalo 17 ljudi!

09:03

08.05.2023

Podeli vest:

printscreen/Pink TV

Četvoro dece, koje je pomahnitali Kosta Kecmanović (13) ubio u pucnjavi u školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, biće sahranjeno danas.

Nakon pucnjave OŠ „Vladislav Ribnikar, devojčica u Tiršovoj je i dalje u teškom stanju i ima povrede glave, a dva dečaka ranije su otpuštena na kućno lečenje.

Iz Urgentnog centra, jedan učenik je poslat na kućno lečenje, nastavnica je u boljem stanju, a danas bi trebalo da se uradi i jedna mini hirurška intervencija na njenoj šaci.

Devojčica kojoj je u brutalnom napadu povređena potkolenica danas bi trebalo da ima još jednu dodatnu operaciju, a u najtežem stanju je i dalje dečak koji je zadobio povredu u vratnom delu kičme zbog čega ne oseća svoje ekstremitete.

Tokom vikenda sahranjeno je 13 žrtava iz dva masakra koja su zavila Srbiju u crno. U Beogradu je u subotu na večni počinak ispraćeno četvoro đaka OŠ „Vladislav Ribnika“ i čuvar te škole Dragan Vlahović, koji su stradali od ruke osnovca.

U Malom Orašju i Mladenovcu sahranjeno je osam osoba koje je brutalno likvidirao Uroš Blažić u krvavom piru koji je trajao satima, među kojima je i policajac Milan P, njegova sestra Kristina i drug Dalibor T. Za dva dana u Srbiji ubijeno je 17 ljudi.

(Pančevac/Blic)

OD DANAS U 8 SATI POLICAJCI U SVIM ŠKOLAMA! Dodatne snage motre i na parkove i tržne centre

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.