APEL KOSOVSKE POLICIJE: Građani Južne Mitrovice da ignorišu poziv za protest Marš na sever

11:04

01.06.2023

Podeli vest:

Policija Kosova je upoznata da putem različitih društvenih medija, od različitih ljudi i profila, kruže objave kojima se pozivaju građani da učestvuju na navodnom masovnom protestu, danas u 12 časova, u Južnoj Mitrovici i sa namerom da marširaju na sever.

Kako se navodi kosovska policija poziva građane da ostanu mirni i da ne nasedaju na bilo kakva navodna organizovanja od strane nepoznatih lica, već da prepuste bezbednosnim institucijama, da se profesionalno izbore sa situacijom.

„Želimo da pojasnimo da se nakon procena od strane bezbednosnih institucija, pokazalo da su mnogi od ovih profila sumnjivi i da objave mogu biti zlonamerne, na štetu građana i interesa Kosova. Garantujemo građanima da su institucije Kosova uopšte, a posebno Policija Kosova, u potpunosti sposobne i posvećene garantovanju bezbednosti, reda i mira za sve građane bez razlike. Veoma cenimo saradnju i podršku građana Republike Kosova u održavanju mira i stabilnosti u zemlji“, piše na kraju u saopštenju.

Podsetimo, juče se na društvenim mrežama pojavila objava sa pozivom na marš na sever na instagram profilu albanskog repera Stresija.

OVO JE KONSENZUS BEZ PRESEDANA: Svih pet članica Saveta Bezbednosti UN osudile akcije Prištine!

MEŠTANI LEPOSAVIĆA DANAS NASTAVLJAJU SA PROTESTOM: Manja grupa građana dežurala tokom noći, američke vojnike zamenili italijanski pripadnici KFOR-a! VIDEO

MEŠTANI LEPOSAVIĆA DANAS NASTAVLJAJU SA PROTESTOM: Manja grupa građana dežurala tokom noći, američke vojnike zamenili italijanski pripadnici KFOR-a! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.