ZBOG NJEGA BATALILA KARIJERU, A SAD HOĆE DA JOJ UZME DETE Slavica Ćukteraš prijavila policiji bivšeg supruga zbog pretnji da će joj uzeti ćerku! FOTO

13:15

22.06.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Bivši muž Slavice Ćukteraš, nekadašnji golman Vladimir Avramov, našao se u centru skandala zbog pretnji da će pevačici „uzeti dete“.

U javnosti je poput bombe odjeknula vest da je pevačica Slavica Ćukteraš prijavila svog bivšeg muža policiji u Novom Sadu, nekadašnjeg golmana Vladimira Avramova, i to zbog navodnih pretnji koje je dobijala od njega da će joj „uzeti dete“.

Inače, i pored veoma uspešne fudbalske karijere kao i braka sa pevačicom, Avramov nikada nije voleo da se eksponira u javnosti, pa se tako o proslavljenom golmanu tek ponešto moglo čuti iz intervjua koje je pevačica davala, kao i sa sportskih stranica.

printscreen/fb

Ono što je poznato, jeste da su se Slavica i Vlada venčali 2016, iste godine dobili su i ćerku Viktoriju, a pevačica se nije libila da karijeru stavi u drugi plan zbog porodice. Zbog braka sa golmanom, koji je u to vreme imao angažmane u inostranstvu, Slavica je nekoliko godina živela van Srbije, u Dubaiju i u Japanu.

– Emocije su nestale, najbitnije da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne oseća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina – rekla je Slavica jednom prilikom o njihovom odnosu.

 

(Pančevac/Republika)

MILAN STANKOVIĆ ODE U MONAHE: Zbog ovoga je promenio život i okrenuo se Bogu SVI DETALJI

SRPSKOM REPERU RASKRVARILI GLAVU NA NASTUPU! Iz publike ga gađali telefonom! On uzvratio pa nastavio sa pevanjem! VIDEO

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.