POGLEDAJTE SNIMAK KAKO JE KOSOVSKA POLICIJA NA VIDOVDAN PRETRESLA DANILA VUČIĆA ZBOG MAJICE VUČIĆ: Danilo je hrabriji od Kurtija! VIDEO

21:32

28.06.2023

Podeli vest:

printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Kosovska policija danas je zaustavila i pretresala sina predsednika Srbije Danila Vučića koji je krenuo na liturgiju u manastir Gračanica na Kosovu i Metohiji povodom obeležavanja Vidovdana.

Kako navodi „Koha“ sin predsednika Srbije zaustavljen je na izlazu sa autoputa u mestu Trude dok je išao na liturgiju u manastir Gračanica na Vidovdan.

Prema pisanju albanskih medija razlog pretresanja bila je majica koju je nosio sin predsednika, a na kojoj je pisalo: „Predaja nije opcija“.

Koha piše i da je Danilo Vučić viđen više puta kako se tokom dana pozdravlja sa Srbima koji su učestvovali u obeležavanju Vidovdana na Kosovu i Metohiji.

VUČIĆ O MALTRETIRANJU SINA DANILA

O ovome što se desilo njegovom sinu govorio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Tri puta su zaustavljali, pretresali, maltretirali. Samo nek nastave. Čestitam Kurtiju na hrabrosti. Nije toliko hrabar u mom društvu, kad pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci onda je to okej, samo nek’ nastavi. Nije Danilo mali, malo je hrabriji od Kurtija. On je kroz sred Prištine prošao sa majicom „Predaja nije opcija“, i otišao na liturgiju u Gračanicu, da se pomoli „, rekao je on na otvaranju obilaznice.

Vučić se tokom današnjeg obraćanja na obeležavanju slave SNS-a osvrnuo na to što albanski mediji prozivaju njega i njegovog sina Danila.

„Evo, da im olakšam posao dok je još dole, dok mogu da postupaju tako junački kako postupaju prema svim Srbima, da im kažem da to misli svako od nas Vučića, da to misli najveći deo Srbije i da za nas predaja nije opcija“,  rekao je danas Vučić.

(Pančevac)

 

VUČIĆ Nastavak obilaznice do Pančeva mogao bi da bude završen do 2028.

UŽIVO VUČIĆ KOD TUNELA STRAŽEVICA: Predložiću da ova obilaznica dobije ime po Milutinu Mrkonjiću

PATRIJARH PORFIRIJE STIGAO U PEĆKU PATRIJARŠIJU: Sutra služi svetu liturgiju povodom Vidovdana

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.