OČEKUJEM OFANZIVU UKRAJINE, A KADA TO KRENE, KURTI KREĆE OFANZIVU NA KiM Vučić: Molim Srbe da se sklone, jer on nije svoj

11:57

02.07.2023

Podeli vest:

Pritnscreen/Sputnik

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je u svom obraćanju na televiziji Prva o ratu u Ukrajini gde se osvrnuo na dalji tok ratovanja.

„I  sada, pošto ja očekujem veliku ofanzivu Ukrajine i to u dva pravca – jednu u pravcu Bahmuta, jedan mnogo veći ka Energodaru i Melitopolju. Mislim da su spremili više desetina brigada i da će da probiju ruske linije u tom delu. Ne mislim ovde da za nekoga navijam, nego mislim da će se to desiti. Uz ogromne žrtve naravno. I pošto oni misle da će to da promeni tok ratovanja jer im je to važno pred Samit u Viljnusu i čekaju da dobiju otvorenu kartu za članstvo u NATO, i veruju da to velikom ofanzivom i udarom ruskim trupama mogu da urade“, kaže Vučić i dodaje:

„Kada to krene, onda ćete videti dodatnu ofanzivu Kurtija na Kosovu. I molim Srbe da se čuvaju, i da sve oni koji misle da bi ti neljudi mogli da krenu za njih, da se sklone. Jer taj čovek nije svoj. Znam šta govorim. Plašim se da će taj teror postati još žešći. On je sebe zamislio u ulozi Zelenskog, novog albanskog lidera koji će da ujedini sve albanske zemlje“, rekao je Vučić tokom gostovanja na TV Prva.

(Pančevac/Novosti)

VUČIĆ: Povećanje plata od 1. SEPTEMBRA, a penzija od 1. OKTOBRA

NA TVITERU I INSTAGRAMU VEŠTAČKA INTELIGENCIJA PRENOSI ISTINU O SRBIMA NA KiM: SerbEagleAI jedan od prvih AI ovog tipa na svetu VIDEO

DRAMA U HRVATSKOJ: Muškarac pucao iz „kalašnjikova“, zapalio tri kuće, pa pobegao JEDNA OSOBA UBIJENA, VIŠE POVREĐENO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.