PIKSI KUPIO PLAC U CRNOJ GORI VREDAN 2 MILIONA EVRA: Sve je pokriveno šumom, do imanja se dolazi brodom

21:45

17.07.2023

Podeli vest:

Printscreen/ig: fudbalskisavezsrbije

Legendarni sportista Dragan Stojković Piksi pridružio se javnim ličnostima koje u Crnoj Gori imaju svoju oazu mira. Naime, bivši fudbaler je navodno prošle godine pazario zemlju odmah do rizorta biznismena Miroslava Miškovića.

Trener naše reprezentacije je za to platio oko dva miliona evra, piše „Kurir“, a meštani su objasnili gde se nalazi lokacija na kojoj je Stojković kupio plac.

– Evo, vidite ono brdo tamo, to vam je Piksi kupio. Odmah do ograde vile Miškovića. Jeste šuma, brdo, ali vredi minimum dva miliona. To je kupio od jednog biznismena. Može da se dođe peške, ali najbolje s broda. Doduše, sva ta šuma što je izrasla mora da se vadi i da se napravi plac, pa onda da se zida – priča meštanin Rosa, gde se nalazi plac, za pomenut medij.

Prema njegovim rečima, niko nije upoznat kad će tu da nikne neki objekat.

– Ko će ga znati. Odatle puca pogled na more, na ceo zaliv. Dobra je to lokacija. Ima mir, lepo je, a deo je od Miroslava. On ima ceo kompleks ovde, kuću, sve je napravio. Sad svi pričaju da je Piksi to kupio, ali nije poznato šta će da radi sa tom parcelom – ističe starosedelac ovog mesta.

Inače, pored Piksija, kuću u blizini ima i glumica Bojana Maljević, koja godinama nije dolazila u vilu na moru, kao i njena koleginica Seka Sablić. Stojkovići obožavaju da letuju na Jadranskom moru, a na primorju se neretko druže sa porodicama Mišković i Karić, te ne čudi što su se odlučili da zemljište kupe baš uz biznismenovu vilu. 2022. godine su jahtom obilazili hrvatski deo Jadrana, a tada su posetili ostrva i više nacionalnih parkova, dok se i ove sezone očekuje dolazak fudbalskog velikana u ove krajeve.

(Pančevac/Kurir)

 

DRAMA U GRČKOM LETOVALIŠTU Ženu pogodio zalutali metak dok je večerala u restoranu

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.