POČINJE SUĐENJE OCU SA ZVEZDARE OPTUŽENOM DA JE DRŽAO ĆERKU ZATOČENU U STANU Devojčica živela u kadi, pronađena iznemogla

09:24

28.07.2023

Podeli vest:

Foto: pexels.com

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas u podne bi trebalo da počne suđenje Urošu P., koji se sumnjiči da je svoju kćerku L.P. (8) držao zatočenu u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a koju su policajci nakon prijave pronašli iznemoglu u kadi.

Optuženi bi trebalo danas da iznese detaljnu odbranu.

Pored toga, Uroš P. je optužen i da je fizički maltretirao svoju partnerku. Na teret mu se stavljaju krivična dela nasilje u porodice i zlostavljanje i mučenje. Tužilaštvo od suda traži da mu se izrekne maksimalna kazna, kao i mera bezbednosti obaveznog lečenja narkomana i alkoholičara.

Uroš P., koji je posle pronalaska devojčice tri dana bio u bekstvu, nakon što je pronađen i uhapšen, na saslušanju u Tužilaštvu branio se ćutanjem, ali je izjavio da je zavisnik od alkohola i droge. Zato je naloženo njegovo neuropsihijatrijsko veštačenje, a nalaz je pokazao da je bio uračunljiv u vreme izvršenja dela, da je sposoban da učestvuje u krivičnom postupku, kao i da jeste narkomanski zavisnik i alkoholičar.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.