LOCIRANO 40 OSOBA Na meti policije svi koji su na društvenim mrežama podržavali Nermina Sulejmanovića i veličali ubistvo

17:38

12.08.2023

Podeli vest:

Facebook

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine oglasili su se o sprovedenim aktivnostima o onima koji su podržavali Nermina Sulejmanovića tokom prenosa uživo putem Instagrama gdje je prvo pretukao pa potom ubio Nizamu Hećimović.

Prema informacijama kojima N1 raspolaže već je 40 osoba locirano koje su podržavale Sulejmanovića.

Istraga policije u toku

– Odsek za sajber kriminal u Federalnoj upravi policije u Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova veće je započeo aktivnosti koje se odnose na prikupljanje podataka, odnosno evidentiranje osoba koje su na društvenim mrežama podržavali i veličali čin ubistva i ubicu. Federalna uprava policije u saradnji s nadležnim tužilaštvom započeće sa postupkom lociranja i dokumentovanja svih pojedinaca koji su svojim objavama širili mržnju, podržavali i veličali ubistvo i ubicu i to ne samo na Instagramu već i na svim drugim društvenim mrežama – naveli su.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Prijavila ga policiji

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Poslednja objava mučki ubijene Nizame cepa srca, a više o tome pročitajte u odvojenom tekstu.

Nizama je prijavila nasilje, a onda joj je na vrata došao dželat lično, o tome detaljnije u našoj posebnoj vesti.

(Pančevac/Blic)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.