MONAH IZ OKOLINE ČAČKA OSUMNJIČEN ZA POLNO UZNEMIRAVANJE DEVOJČICE: Produžen mu pritvor do 30 dana, lažno se predstavljao da je iz Prijepolja

15:34

24.08.2023

Podeli vest:

Pixabay

Povodom slučaja seksualnog zlostavljanja 13-ogodišnje devojčice iz sela kod Čačka, oglasilo se i Osnovno javno tužilaštvo u Čačku, pred kojim se vodi postupak protiv lažnog monaha (62).

– Nakon što je javni tužilac danas saslušao osumnjičenog I.J. istim je rešenjem sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Čačku određen pritvor u trajanju do 30 dana – izjavio je Vlada Perišić, pomoćnik tužioca u Čačku.

Istragom je još utvrđeno da osumnjičeni nije iz Prijepolja kako se predstavio, već iz Trebinja u BiH.

– Zbog zaštite interesa maloletnog oštećenog lica i pravilnog vođenja postupka, u ovom slučaju nam nije dozvoljeno iznošenje drugih pojedinosti – naglasio je Perišić.

Osumnjičenom se stavlja na teret krivično delo polno uznemiravanje deteta po članu 182, stav 2 u vezi stava 1 Krivičnog zakonika, a na štetu deteta.

Da podsetimo, iz Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku juče su potvrdili vest o hapšenju muškarca, starog 62 godine, koji je osumnjičen za bludne radnje koje je počinio nad devojčicom (13) u selu Mojsinje, nedaleko od Čačka.

(Pančevac/Kurir)

NESREĆA U SKUPŠTINI SRBIJE: Lift otkinuo glavu radniku

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.