DETALJI ROMSKE SVADBE OD POLA MILIONA EVRA: Estradne zvezde, svetski kuvari, vo na ražnju i 100 konobara SVE KEŠIRAO PANČEVAČKI „KRALJ BUVLJAKA“ FOTO I VIDEO

18:24

24.08.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: marko_lacanpanellla, Pančevac,

Juče je na Pančevačkom keju, kraj samog Tamiša, održano neverovatno svadbeno slavlje o kojem će Pančevci još dugo pričati. Ova gala svadba okupila je neverovatnih 1.500 zvanica iz raznih krajeva sveta kako bi proslavili brak Đure iz Pančeva i Nine iz Kikinde, mladenaca čije je venčanje, prema rečima izvora, koštalo gotovo milion evra.

Porodica mladoženje, poznata kao dobrostojeća i cenjena u Pančevu, svojim bogatstvom i ugledom opravdava naziv „kraljevska“. Đura, sin „kralja buvljaka“, oženio se Ninom, mladom iz Kikinde. Svadba je bila pažljivo planirana i ispoštovani su svi običaji, uz muziku po želji mladenaca i porodice.

printscreen/ig: marko_lacanpanellla

Organizator i nosilac ove grandiozne svečanosti je gospodin Steva, otac mladoženje. Steva je prepoznatljivo ime u Pančevu i šire, a njegova romska porodica godinama se bavi uvozom tekstila, što je izvor bogatstva kojim raspolažu. Osim toga, Steva se upustio i u graditeljske poslove, gradeći zgrade i hotele. Porodica je poznata i po putovanjima širom sveta.

printscreen/ig: marko_lacanpanellla

Glavna zvezda ovog spektakularnog događaja bila je torta neviđenih razmera – ogromnih 170 kilograma, koja je oduzela dah svima prisutnima. Pored nje, posebno iznenađenje bila je i „materina pogača“, tradicionalno pecivo koje je poklonjeno mladencima.

printscreen/ig: marko_lacanpanellla

Svadbeni program je bio bez premca, sa zvezdama estrade koje su doprinele da atmosfera bude vrhunska. Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Snežana Đurišić, Šerif Konjević i Beki Bekić su uzburkali emocije prisutnih, a za vođenje programa bio je zadužen Bora Santana.

Zvonko Grujić, menadžer koji je angažovao pevače za ovaj događaj, nije krio svoje oduševljenje. On je izjavio da je ovo svadbeno slavlje bilo jedno od najcenjenijih i najpoštovanijih, kako lokalno tako i globalno. Izvođači su opravdali svoj status zvezda Balkana, a svečanost je oborila sve rekorde.

printscreen/ig: marko_lacanpanellla

Slavlje je trajalo dva dana, sa kontinuiranim programom od jutra do zore. Osim muzičkih izvođenja, uživalo se u bogatom jelovniku koji je obuhvatio raznovrsne specijalitete, a šator u kojem je sve bilo organizovano je pružao udobnost i luksuz. Cela ceremonija je bila na nivou svetskih standarda, sa modernom tehnologijom i zabavom koja je zadovoljila i najzahtevnije goste.

Svadba Đure i Nine, obogaćena muzičkim nastupima, luksuznom hranom i nezaboravnim trenucima, potvrdila je ugled porodice i ostavila nezaboravan utisak na sve prisutne. Ovaj spektakl će se prepričavati još dugo vremena u Srbiji, kao svadba koja je nadmašila sva očekivanja.

Aca Lukas je samo za tri stiha „Nisam proživeo“ uzeo 1.000 evra.  Navodno je folker za svirku uzeo 30.000 evra, a uz bakšiš mu je noć bila fenomenalna.

 

Pevala je i Ceca Ražnatović koja je napravila nezaboravnu atmosferu i za sat vremena uzela 50.000 evra.

(Pančevac)

ROMSKA SVADBA KAKVU PANČEVO NE PAMTI Ceca napravila lom! Pevali su i Lukas, Sneža, Beki i Šerif! 1.500 zvanica i torta od 7 spratova! A mlada u venčanici BOLI GLAVA! FOTO i VIDEO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.