ČOLIN KONCERT SA VELIKIM ORKESTROM Najlepše pesme je pevao za prepunu Arenu u Puli FOTO I VIDEO

14:31

26.08.2023

Podeli vest:

Pančevac/S.P.

Dugo očekivan događaj, koncert jednog od najvećih i najcenjenijih regionalnih pevača, Zdravka Čolića, sinoć je premašio sva očekivanja i zauvek ostao u srcima publike.

Pančevac/S.P.

Pulska Arena, impozantno istorijsko mesto, bila je domaćin neverovatnog muzičkog spektakla pod otvorenim nebom. „Kuća puna naroda“, stih iz istoimene pesme Zdravka Čolića, savršeno opisuje prizor koji je sinoć viđen u prepunoj areni u Puli.

Pančevac/S.P.

Koncert koji je rasprodat mesec i po dana unapred opravdao je titulu najiščekivanijeg muzičkog događaja godine. Čolićeva dugogodišnja karijera i njegova stalna prisutnost na muzičkoj sceni osigurali su mu status ikone, a ovaj koncert je bio još jedan dragoceni dragulj u njegovom umetničkom opusu.

Ovo veče donelo je poseban osećaj jer je Zdravko Čolić prvi put na pozornici pulskog amfiteatra stao uz pratnju velikog međunarodnog simfonijskog orkestra.

Preko 50 izvanrednih muzičara, pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika, stvorili su muzičku čaroliju koja je zadivila prisutne. Pula se tako, nakon Zagreba, pridružila ekskluzivnom klubu gradova koji su imali čast da dožive ovakav spoj muzike i istorije.

Čolić je zajedno sa sjajnim instrumentalnim solistima izveo više od 30 svojih nezaboravnih hitova tokom ove muzičke poslastice.

Pančevac/S.P.

„Uvijek je veliko zadovoljstvo i čast nastupati u prestižnom pulskom amfiteatru, tim više jer i zbog samog ambijenta, koji je čaroban, koncerti nisu vezani samo za Pulu, Istru i Hrvatsku, već ovdje dođu ljudi iz cijele regije. Upravo zato, drago mi je da smo ovaj put došli s malo drugačijim programom, u pratnji međunarodnog simfonijskog orkestra, uz koji je ugođaj još posebniji“, izjavio je Zdravko Čolić.

Pančevac/S.P.

Njegove prepoznatljive ljubavne pesme poput „Ti si mi u krvi“, „Noć mi te duguje“, „Ti možeš sve“, „Sinoć nisi bila tu“, „Ljubav je samo riječ“, „Svadbarskim sokakom“, „Produži dalje“, i „Gori vatra“ izvedene su u posebnim aranžmanima koji su publiku ostavili bez daha. Pulsko nebo svetlelo je pod sjajem zvezda, ali je najbiše sijala zvezda večeri – Zdravko Čolić.

Ovaj spektakl nije samo obogatio muzičku scenu već i ostavio veliki utisak na sve one koji su imali sreću da prisustvuju koncertu. Koncert za pamćenje, koji će se prepričavati generacijama, dokazao je da muzika ima moć da spoji ljude iz različitih delova regije u jedinstvenom osećaj zajedništva i radosti.

(Pančevac/S.P.)

SUTRA U PANČEVU PRVA BERZA MINIJATURNIH VOZILA Spremite se za razmenu, kupovinu i priče o autićima i kamiončićima

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.