ZAVIRITE NA DAN SRPSKIH PREVOZNIKA: Više od 70 izlagača na Beogradskom sajmu, očekuje se nekoliko hiljada posetilaca FOTO

13:00

15.09.2023

Podeli vest:

Nakon duge četvorogodišnje pauze, Poslovno udruženje „Međunarodni transport“  danas je  organizovalo tradicionalnu manifestaciju pod novim nazivom – Dan srpskih prevoznika koja prati i sajam komercijalnih vozila Truck Business Fair 2023. Veliko interesovanje je vladalo za Dan srpskih prevoznika i prisutno je više od 70 izlagača, a očekuje se nekoliko hiljada posetilaca.

Milan Šupica

Inače, na sajmu su prisutni  srpski prevoznici, Poslovno udruženje Međunarodni transport, Pumedtrans, skup srpskih prevoznika, Truck Business Fair, Truck Business Fair 2023

Manifestacija Dan srpskih prevoznika je mesto susreta prevoznika sa komercijalnim partnerima i korisnicima usluga prevoza.

– Koncept jednodnevne izložbe teretnih i priklјučnih vozila upotpunjen izlagačima koji nude ostalu robu i usluge koje su povezane sa prevozom, prisutan je već 20 godina u Srbiji, u organizaciji našeg Udruženja. Sada, na Beogradskom sajmu, vraćaju se teretna vozila i to u čast srpskih prevoznika, kažu organizatori.

Manifestacija Dan srpskih prevoznika – Porodični dan prevoznika je mesto susreta pružaoca usluga prevoza tereta sa svojim komercijalnim partnerima i korisnicima usluga prevoza. Koncept jednodnevne izložbe teretnih i priključnih vozila upotpunjen izlagačima koji nude ostale robe i usluge koje su povezane sa prevozom je prisutan već 20 godina u Srbiji u organizaciji Poslovnog udruženja „Međunarodni transport“. Sada po prvi put na Beogradskom sajmu, vraćaju se ova vozila i to u čast prevoznika koji opslužuju potrebe domaće privrede. U toku trajanja manifestacije predviđen je bogat kulturno-umetnički program i svečani ručak za izlagače i posetioce.

Milan Šupica

Cilj ove manifestacije jeste prikazivanje najmodernijih vozila u oblasti prevoza tereta i propratnih delatnosti koje su usko povezane sa prevozom, ali i pružanje mogućnosti srpskim prevoznicima da se u neformalnom ambijentu međusobno druže i razmenjuju iskustva. Ovo je jedinstvena prilika da svi ponuđači roba i usluga čija su ciljna grupa firme iz oblasti prevoza tereta, u jednom danu imaju priliku da prikažu sebe ali i da nastave druženje sa svojim sadašnjim i potencijalnim klijentima uz propratni program manifestacije.

Milan Šupica

Organizator poziva sve zainteresovane izlagače kao i sve srpske prevoznike i zaljubljenike u prevoz da dođu i uživaju u ovoj nesvakidašnjoj manifestaciji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.