OD TROŠNE KUĆE NAPRAVILA LUKSUZNU OAZU Milica Pavlović pokazala kako sada izgleda mesto gde je provela detinjstvo! FOTO

15:43

25.09.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Milica Pavlović poznata je i po tome što vrlo poštuje i voli svoje korene i mesto odakle je potekla. Malo selo u blizini Leskovca, Donji Bunibrod je za Milicu izuzetno važno jer je tu sa svojim bakom i dekom odrasla i napravila prve korake u svetu muzike.

printscreen/ig

Nakon što su joj baka i deka preminuli, pevačica je odlučila da svoju kuću u selu na jugu ne zapostavi i zaboravi, pa je rešila da i pored svih obaveza koje ima zbog posla kojim se bavi, putovanjima, nastupima, organizaciji za solistički koncert koji je očekuje krajem ove godine uspe i da svoju malu kuću na kraj sela potpuno renovira.

Pevačica je nedavno otkrila da će se nakon odmora uputiti u svoje rodno mesto gde će otići kako bi videla kako izgleda njena kapija i kuća nakon renoviranja, što je i uradila čim se vratila iz Hrvatske gde je odmarala.

printscreen/ig

Milica je sada na svom Instagram profilu objavila sliku iz Donjeg Bunibroda i pokazala kako sada izgleda njena kuća u odnosu na to kako je izgledala pre nekoliko godina.

– Moja kapijica, moja mala kućica na kraju sela. Svuda pođi kući dođi. – napisala je Pavlovićeva.

 

(Pančevac/Kurir)

MILICA PAVLOVIĆ UZ POMOĆ JAPANSKE BANANA DIJETE SKINULA 10 KG ZA DVE NEDELJE Ovako izgleda njen jelovnik za celu nedelju!

IMA SE, MOŽE SE! Milica Pavlović za 5 dana u Dubajiu iskeširala 5.000 EVRA za smeštaj! Evo u kom LUKS HOTELU pevačica odseda!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.