USPEŠAN 11. SAJAM NAORUŽANJA: Ova lepota je zatvorila PARTNER 2023. FOTO

10:33

29.09.2023

Podeli vest:

Facebook/TV Front

Na 11. Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme „Partner 2023“ učestvovalo je više od 150 izlagača iz 18 zemalja. Na sajmu je domaća vojna industrija predstavila  sistemema protivvazduhoplovne odbrane, modernizovana borbena vozila, kao i brojno artiljerijsko naoružanje. Takođe , na sajmu je prikazano više od 170 različitih grupnih sredstava naoružanja, od kojih je 27 grupa noviteta koje su razvili Vojnotehnički institut i grupacija odbrembene industrije u državnom vlasništvu. U prethodnih mesec dana sa domaćim fabrikama potpisan je ugovor o nabavci naoružanja vrednosti 6,2 milijarde dinara.

Posetioci sajma naoružanja „Partner 2023“, svih uzrasta, obilazili su postavku u tri hale i spoljašnjem delu. Za sajam organizatori kažu da je 25 odsto veći, po celokupnom obimu, od prethodnog. Učestovala su 154 domaća i strana izlagača.

VUČEVIĆ OTVORIO SAJAM NAORUŽANJA PARTNER 2023: Prvo javno prikazivanjе artiljerijskog sistema Pеrun, a tu su i unapređena borbena vozila „Lazar”, „Miloš”, MRAP, BoV …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.