FESTIVAL MENTALNOG ZDRAVLJA Od danas će biti organizovane brojne radionice, manifestacije i razgovori sve u cilju očuvanja mentalnog zdravlja

13:21

10.10.2023

Podeli vest:

Pritnscren(RTV Pančevo

„U okviru svojih delatnosti Zavod za javno zdravlje vrši promotivne aktivnosti promovišući zdrave stilove života, prevencije nezaraznih hroničnih bolesti. Sada smo prvenstveno naveli promociju Festival mentalnog zdravlja koji će biti tokom oktobra na razim lokacijama grada Pančeva zajedno sa Domom zdravlja, Dom omladine, Specijalnom bolnicom u Kovinu i Opštom bolnicom i sve druge vladine i ne vladine organizacije koje se bave ovom temom“, rekla je Dr Ljiljana Lazić direktorka Zavoda za javno zdravlje.

Podsetimo, tokom oktobra povodom obeležava Svetskog dana mentalnog zdravlja Zavod za Javno zdravlje Pančevo će mnogobrojnim akcijama pokušati da zajedno sa sugrađanima razgovaraju o očuvanju mentalnog zdravlja. Festivalom mentalnog zdravlja koji će obuhvavatiti niz predavanja radionica sve do 20 oktobra.

Festival mentalnog zdravlja je projekat Instituta za Javno zdravlje Vojvodine, a zdravstvene organizacije u Pančevu će se priključiti akciji i organizovati od 10. oktobra brojne radionice, manifestacije i razgovore sve u cilju očuvanja mentalnog zdravlja.

(Pančevac)

 

ĐACI IZ PIROTA OBIŠLI PANČEVO Razmena učenika realizovana u okviru programa Slavimo raznolikost, učenici TŠ 23. maj posetili Pirot!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.