BUDIMO SOLIDARNI, DAJMO KRV Zalihe i dalje minimalne, Crveni krst Pančevo apeluje i nada se većem odzivu sugrađana! FOTO

16:08

11.10.2023

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Sredom je akcija dobrovoljnog davanja krvi u Prostorijama Crvenog krsta. Pre samog početka akcije bilo je sugrađana koji su došli da daju krv kako svojim humanim gestom pomogli onim ljudima kojima je sada najteže.

Zalihe krvi su i dalje minimalne i zato se iz ove humane ustanove nadaju da će pored redovnih akcija pomoći i one vanredene istiće Milica Todorović skretarka Crvenog krsta Pančevo.

printscreen/RTV Pančevo

U ime dobrovoljnih davaoca krvi koji su već došli da zauzmu mesto i urade jedan najhumaniji čin, dođu zauzmu mesto i daju krv .Hajde da pričamo o nestašici jer je važno da pomognemo. Krvi i dalje nema u dovoljnoj meri, drugi razlog je da budemo solidarni rekla je Milica Todorović skretarka Crvenog krsta Pančevo.

U četvrtak zaposleni u Sindikatu Rafinerije nafte Pančevo i Domu za decu „Spomenak“ pomoćiće da zalihe krvi budu na višem nivou jer će učestvovati u vanrednim akcijama i dati krv.

(Pančevac)

CRVENI KRST PANČEVO: U petak manifestacija „Trka za srećnije detinjstvo“

CRVENI KRST PANČEVO ŠIRI KRUG POMOĆI Od sada kuvani obroci i za socijalno ugrožene u selima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.