ŽELEZNIČAR BRZOM PRUGOM IZ SURDULICE Pančevački tim osvojio tri boda

17:46

28.10.2023

Podeli vest:

Pixabay
U 13. kolu Super lige fudbaleri Železničara ostvarili su veoma važnu pobedu u Surdulici protiv Radnika od 1-0 (0-0). Gol vredan tri izuzetno vredna boda postigao je Đorđević u 48. minutu.
U prvom poluvremenu igralo su uglavnom između dva šesnaesterca i golmani su bili besposleni. Stefan Hajdin je jedino u dva navrata sa iste pozicije iskosa sa 20-tak metara mogao nešto više da uradi, ali oba puta je šutirao iznad gola. U dugom poluvremenu viđeno je mnogo više. Već na samom početku  Aleksandar Đorđević na najbolji mogući način koristi jednu povratnu loptu i sa 18 metara snažno i neodbranjivo šutira u gornji desni ugao. Golman domaćina bio je nemoćan.
Radnik je u 71. i 74. minutu bio najbliži izjednačenju, ali najpre golman Živković sjajnom intervencijom spašava svoj gol, a tri minuta kasnije lopta umesto mreže pogađa prečku. U 76. minutu Pantelić je mogao sve da reši ali nije imao dovoljno sreće. Sa 20 metara odlično je izveo slobodan udarac, ali lopta pogađa unutrašnji deo stative i odbija se u polje.
Do kraja meča Radnik je silovito napadao, ali Pančevci su uspeli da se odbrane i da zabeleže drugu uzastopnu pobedu.
(Pančevac/G.J.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.